«Θα ξεπεράσουμε το εμπόδιο»

Αισιόδοξος για νίκη στο Αίγιο ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Σταύρος Ψιμουλάκης.

Εμπιστοσύνη στο ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα και στο βάθος που υπάρχει εξέφρασε ο Σταύρος Ψιμουλάκης. Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «goaltrikala» σημείωσε ότι οι «κυανέρυθροι» θα ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Παναιγιαλείου, ενώ εξέφρασε παράπονο για το γεγονός ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα αγωνιστεί μία ημέρα μετά.

Αρχικά είπε:

«Ο στόχος είναι ο ίδιος όπως σε κάθε παιχνίδι. Άλλο ένα εμπόδιο που πρέπει να το ξεπεράσουμε μαζί με τα προβλήματα μας και τις απουσίες μας. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά. Είμαστε σε μια περίοδο που όλα τα παιδιά έχουν αφομοιώσει και πειθαρχούν στο κομμάτι της τακτικής. Έρχονται τα καλά αποτελέσματα που συνοδεύονται με καλές εμφανίσεις, αυτό είναι κάτι θετικό και ελπίζω να το συνεχίσουμε και την Κυριακή».

Για τους παίκτες που θα απουσιάσουν:
Έχουμε μάθει να ζούμε με τις απουσίες και τα προβλήματά μας. Η ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ και θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο.

Για τον Παναιγιάλειο:
«Το Αίγιο έχει εξασφαλίσει εν μέρει την παραμονή του. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Παίζει στο γήπεδό της, άγχος δεν έχουν τα παιδιά του Παναιγιάλειου και αυτοί από την δική τους πλευρά θα προσπαθήσουν, παίζουν με μια καλή ομάδα και το ξέρουν, να παίξουν τη μπάλα τους και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα και τα δικά μας θέλω».

Για τους Γκμπαλέ και Αρσενίεβιτς:
«Ο Γκμπαλέ είναι εκτός αποστολής, έχει τεθεί εκτός ομάδας. Και το θέμα του Αρσενίεβιτς είναι τελειωμένο. Υπάρχει μια λεπτομέρεια ως προς το συμβόλαιο του, είναι θέμα της διοίκησης.

Για το γεγονός ότι το ματς δεν είναι τηλεοπτικό:
«Αυτά είναι θέματα που μπορούν να τα σχολιάσουν άλλοι. Πολλά θέλω να σχολιάσω, αλλά δεν μου επιτρέπεται. Γιατί να μην παίζουν όλες οι ομάδες εδώ που είμαστε την ίδια ώρα και την ίδια μέρα. Γιατί εμείς Κυριακή και ο Απόλλων την Δευτέρα. Πολλά είναι τα γιατί, δεν είναι δική μου δουλειά να τα σχολιάσω».

Για τον ορισμό του Χρυσού:
«Εύχομαι και ελπίζω να μας αντιμετωπίσουν με σεβασμό. Δεν ζητάμε να ευνοηθούμε, δεν το ζήτησα ποτέ. Θα δείξει».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάιος 2016 02:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep