«Έχω πνεύμα νικητή»

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης τόνισε ότι θα μεταφέρει πνεύμα νικητή στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα.

Ημέρα παρουσίασης του νέου προπονητή, Σταύρου Ψιμουλάκη ήταν η Τρίτη (16/02) στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο 57χρονος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανέρυθρους» και όπως τόνισε στους ποδοσφαιριστές: «Αν δεν το πίστευα δεν θα άφηνα την οικογένεια μου για να έρθω στα Τρίκαλα. Να το πιστέψετε και εσείς».

Ακολούθως ο Ψιμουλάκης δήλωσε: «Πρόθεσή μου ερχόμενος εδώ είναι να αλλάξω την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά το πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα. Με ξέρει ο Γιαλιάς από τις τρεις χρονιές που συνεργαστήκαμε. Μου εμπιστεύεται τη φιλοδοξία και τη βούληση που έχει. Θέλει την ομάδα πρωταγωνίστρια, έχει κάνει τεράστια δαπάνη και είναι υπέρμετρα φιλόδοξος. Κάτι δεν βγήκε, ίσως έγιναν και λάθη, όχι εσκεμμένα.

Πιστεύω στην ομάδα. Ξέρει ο Γιαλιάς ότι μπορώ να πετύχω τον στόχο. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε. Έχουμε καλή ομάδα και δύσκολη αποστολή. Ο κόσμος είναι φανταστικός και φανατικός. Να βοηθήσουν όλοι. Έχουμε δύσκολο ματς μπροστά μας. Πάμε να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να πάρουμε ώθηση για τη συνέχεια. Πιστεύω στα παιδιά. Με τους μισούς συνεργαστήκαμε πέρυσι και τους ξέρω.

Έχω πνεύμα νικητού και αυτό το πνεύμα θα μεταφέρω. Είναι παλικαράκια, θα είναι πειθαρχημένοι, θα κάνουμε την προσπάθειά μας και πιστεύω ότι έντιμα και συνεσταλμένα θα είμαστε κοντά στον στόχο ως την τελευταία αγωνιστική».

Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ακόμα ο συνεργάτες του Ψιμουλάκη, Γιάννης Καλιτζάκης, Θανάσης Μπάρδας και Κώστας Λιάπης. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, επέστρεψαν στην ομάδα μετά την κοινή τους θητεία στον ΑΟΤ με τον Κώστα Παναγόπουλο. O Καλιτζάκης, μάλιστα, μίλησε με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με το «goaltrikala» τους είπε:

«Κοιταχτείτε στα μάτια και κάντε την αυτοκριτική σας. Δεν θέλω να μάθω μόνο ένα πράγμα. Ότι κατηγορείτε κάποιον έξω από εδώ. Είμαστε μια οικογένεια. Φταίνε μόνο οι προπονητές; Σεβαστείτε ένα πράγμα. Τον ιδρώτα που χύνει κάποιος για να είστε εσείς εντάξει. Είστε σε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Όποιος δεν μπορεί πάει σπίτι. Ο κ. Σταύρος μου έδωσε πολλά εφόδια. Είναι καθαρό ό,τι έχει να σας πει. Σεβασμός στο πρόσωπό του και πειθαρχία.

Στηρίξτε τον και θα είναι μαζί σας. Θέλει μάγκες και να δίνετε και την καρδιά σας. Τέσσερα άτομα έφυγαν. Αυτοί έφταιγαν; Εμείς που δουλεύουμε εκεί μέσα φταίμε. Σεβαστείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Έχω καθίσει εκεί που είστε. Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τι σας ζητάει ο πρόεδρος; Μπάλα. Το μερίδιο ευθύνης το έχετε εσείς. Τα άλλοθι τελείωσαν».

Last modified onΤρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep