«Ασπίδα η αγάπη του κόσμου»

Ο Χρήστος Γιαλιάς κάλεσε τους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα να προστατέψουν την ομάδα

Βάζοντας πάνω απ’ όλα την ενότητα στις τάξεις της ομάδας ο Χρήστος Γιαλιάς χαρακτήρισε «ασπίδα» για τον ΑΟ Τρίκαλα την αγάπη του κόσμου, τον οποίο κάλεσε να προστατέψει τον σύλλογο από κακόβουλες ενέργειες του παρελθόντος.

Με δήλωσή του στο match programme της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χανιά ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων ανέφερε: «Η ομάδα μας είναι ένας ιστορικός σύλλογος που έχει αφήσει την δική του σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες και όλοι μαζί ενωμένοι (διοίκηση, παίκτες, προπονητές) κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν η ομάδα μας να βρει τον δρόμο της και να επανέρθει στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φυσικά σε αυτό μεγάλη βοήθεια δίνει η αγάπη και η υποστήριξη των φιλάθλων προς την ομάδα και το πρόσωπο μου. Ελπίζω αυτή η αγάπη να γίνει ασπίδα και να προστατέψει τον ΑΟ Τρίκαλα από κακόβουλες ενέργειες του παρελθόντος γιατί όπως είναι γνωστό οι φίλαθλοι είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ευ αγωνίζεσθαι το θεσμό αξιών που δικαιώνει τον αθλητισμό και έχει αντίκτυπο και στην κοινωνία μας. Αθλητισμός σημαίνει αθλητική συνάντηση, σύστημα αξιών, τρόπος σκέψης και στάσης ζωής, σεβασμός από όλους προς όλους. Και επιτέλους, ΟΧΙ στη βία, ΟΧΙ στα έκτροπα, ΝΑΙ στον αθλητισμό».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΔευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep