«Ωραία τα τακουνάκια, αλλά…»

Παράπονα από ορισμένους παίκτες του έχει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στα Τρίκαλα, όπως τόνισε μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΑΟΧ

Αν και σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επικράτηση του ΑΟ Τρίκαλα με 2-1 απέναντι στα Χανιά, εντούτοις ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έκανε λόγο για παράπονα που έχει από ορισμένους ποδοσφαιριστές του.

«Νομίζω ότι αντιδράσαμε μετά την άσχημη εικόνα ως προ το αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο. Παίζαμε με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ και αυτό μαρτυρά πολλά. Είναι μια ομάδα η οποία έχει τακτικό πλάνο, έχει αρχή, έχει μέση, έχει τέλος και νομίζω αυτό από μόνο πριν τον αγώνα δυσχέραινε το τακτικό πλάνο και την εφαρμογή αυτού. Οι άμυνες είναι τέχνη. Σήμερα είδαμε μια ομάδα η οποία ξαναδημιούργησε, προσπάθησε, έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν η άμυνα είναι τέχνη, το δημιουργικό ποδόσφαιρο είναι καλλιτεχνία. Μέχρι το 25' είχαμε 4 κλασικές ευκαιρίες, πρώτη φορά ο Γιδόπουλος έπιασε την μπάλα στο 32' από ένα βολέ του Μπλάζιτς και στο 2ο ημίχρονο συνδυάσαμε ουσία και αποτέλεσμα» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Έχω παράπονα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται να χαλάνε κάποιοι αυτή την όμορφη εικόνα. Είναι ωραία τα τακουνάκια, τα βολ πλανέ, οι ατομικές ενέργειες, οι ντρίπλες αλλά είναι πιο όμορφα η ομάδα να φεύγει με ψηλά το κεφάλι και ο κόσμος να φεύγει χαρούμενος με αυτό που βλέπει. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές μου. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο. Από Δευτέρα πάλι το κεφάλι κάτω. Το πρωτάθλημα της football league είναι ένας μαραθώνιος. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δαπανήθηκαν λεφτά από τον κ. Γιαλιά αλλά με ενοχλεί που μπορεί παιδιά να φεύγανε τραυματισμένοι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι στην κατάσταση που επιθυμούμε».

Όσο για το προσεχές ματς με τον Αχαρναϊκό σημείωσε: «Μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι, στοχευμένα, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων δύσκολα θα ανοίξει. Πολλές ομάδες είναι σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολη έδρα, με μια καλή ομάδα κι αυτό είναι έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μου».

Εκπροσωπώντας τους παίκτες μίλησε ο Γιώργος Παπαπαναγιώτου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο όπως και την ομάδα των Χανίων Έτσι όπως διαχειριστήκαμε την ήττα τώρα καλούμε να διαχειριστούμε τη νίκη. Μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά για το παιχνίδι που ακολουθεί».

Πηγή: goaltrikala.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep