«Ένα σκαλάκι παραπάνω»

Χαμηλά κρατάει τους τόνους στον ΑΟ Τρίκαλα ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας

«Τίποτα δεν τελειώνει με μια νίκη ή με δύο και τίποτα δεν καταστρέφεται με μια ήττα. Δώσαμε αξία στη νίκη του Ευόσμου. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, δύσκολη στη διαχείριση γιατί έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά έχουν να δώσουν πάρα πολλά ακόμη»

Καλύτερα διαβασμένη χαρακτήρισε την ομάδα του μετά τη νίκη με 2-0 επί της Καλλιθέας ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Μάλιστα ο κόουτς των Θεσσαλών απέφυγε τα μεγάλα λόγια στη συνέντευξη Τύπου κρατώντας χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Νομίζω ότι από την στιγμή που ο συνάδελφος έκανε λόγο για μια δίκαιη νίκη δεν έχω να πω πάρα πολλά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Κάναμε ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτερα διαβασμένοι. Από κει και πέρα δώσαμε αξία στη νίκη του Ευόσμου. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, δύσκολη στη διαχείριση γιατί έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά έχουν να δώσουν πάρα πολλά ακόμη. Αυτή η νίκη μας δίνει περισσότερη ενέργεια. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό είναι σημαντικό. Τίποτα δεν τελειώνει με μια νίκη ή με δύο και τίποτα δεν καταστρέφεται με μια ήττα. Όσοι ήταν στο γήπεδο απόλαυσαν μια ομάδα που κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο. Βοήθησε και ο καλός καιρός, βοηθάμε και μείς. Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω καμία πρόβλεψη. Υπάρχουν αξιόλογες και ιστορικές ομάδες. Κοιτάω μόνο την ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω. Κάθε φορά ένα σκαλάκι παραπάνω. Κάθε Κυριακή θα καταθέτουμε αυτό που μπορούμε. Όσο είμαστε ψηλά είναι καλό για εμάς και κακό για τους από κάτω. Αύριο το πρωί προπόνηση στο Λογγάκι, κεφάλια κάτω δουλειά και συνεχίζουμε» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω καμία πρόβλεψη. Υπάρχουν αξιόλογες και ιστορικές ομάδες. Κοιτάω μόνο την ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω. Κάθε φορά ένα σκαλάκι παραπάνω. Κάθε Κυριακή θα καταθέτουμε αυτό που μπορούμε».

Από την πλευρά των παικτών παρέστη ο Παντελής Ριζογιάννης υπογραμμίζοντας: «Κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κάναμε ένα μεγάλο διπλό στον Αστέρα και όλη την εβδομάδα διαβάσαμε τον αντίπαλο. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς τακτικής. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον προπονητή μας γιατί δουλεύουμε 2 εβδομάδες. Δεν κάναμε κάτι. Απλά κερδίσαμε ένα ματς. Όλα αυτά που έχουμε δείξει είναι θέμα δουλειάς και σιγά σιγά παίζουμε ποδόσφαιρο. Ο κ. Παναγόπουλος περνάει σιγά σιγά κάποια πράγματα και έχουμε να βγάλουμε πιο πολλά».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep