Με τους οργανωμένους ο Γιαλιάς

Πηγή φωτό: goaltrikala.gr Πηγή φωτό: goaltrikala.gr

Η πρώτη προπόνηση των Τρικάλων έγινε παρουσία εκατοντάδων οπαδών, με παλμό και σύνθημα... την άνοδο στην Super League.

Νέα αρχή για την ομάδα των Τρικάλων, όπου έγινε η πρώτη προπόνηση της “νέας εποχής” με την διοίκηση του Χρήστου Γιαλιά και τον Γιώργο Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με την παρουσία πάνω από 300 οπαδών της ομάδας στο Λογγάκι και υπήρχε ενθουσιασμός για τη νέα προοπτική της ομάδας που θέλει να βρίσκεται ανάμεσα στους βασικούς διεκδικητές της ανόδου. 

Στην προπόνηση βρέθηκαν πάνω από 30 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το νέο ρόστερ της ομάδας.

trik

Οι δηλώσεις των Χρήστου Γιαλιά, Γιώργου Βαζάκα και Διονύση Χιώτη κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος και μίλησαν για αλλαγή επιπέδου και απόλυτο στόχο της ομάδας να βρίσκεται τη νέα σεζόν στην Super League.

Ο Χρήστος Γιαλιάς είδε την πρώτη προπόνηση μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς και τόνισε πως θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας, θα δώσει ότι χρειάζεται για να μπορέσει η ομάδα να έχει ότι χρειάζεται στο ρόστερ. «Μόνος στόχος η άνοδος. Ο κόσμος είναι φανταστικός γι’ αυτό και ήρθα άλλωστε, είμαι δίπλα σε όλους και θέλω να είναι δίπλα μου. Καλή μας αρχή, ένα στόχο έχουμε μόνο, την άνοδο στην Α’ Εθνική», δήλωσε και είπε:

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν θα σας πω εγώ, ορίστε παιδιά οι ποδοσφαιριστές. Εγώ ήρθα να ηγηθώ της προσπάθειας».

Για επιπλέον μεταγραφές: «Θα δείξει, θα μιλήσω με τον κύριο Βαζάκα, θα δει τι του λείπει. Κάτι μου ζήτησε χθες, έγινε η μεταγραφή κατευθείαν (σ.σ. Γιώργο Σικαλιά).

Για το θέμα του γηπέδου: «Είμαι μια μέρα εδώ. Σιγά σιγά όλα θα έρθουν».

Για τις διαμάχες: «Εγώ παιδιά δεν έχω διαμάχες με κανέναν. Όποιος πίστευε πως μπορούσε να έχει πάρει την ομάδα ας την είχε πάρει. Επέλεξαν εμένα, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο».

Για τα φιλικά: «Θα μιλήσει ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή κ. Τσιμπανάκο και θα επιλέξουν με ποιους θα παίξουμε».

Για το αν θα επιλέξει να είναι πρόεδρος: «Όπως σε όλες τις επιχειρήσεις μου είμαι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Αυτό πιστεύω θα σας κάλυψε».

Για την πρόοδο στο θέμα της μεταβίβασης της ΠΑΕ: «Περιμένω την Γενική Συνέλευση να οριστικοποιηθεί, απ’ ότι μου έχουν πει, από την Διοικούσα Επιτροπή, είναι τυπικό αυτό. Προχωράμε, να ανέβει η πόλη ψηλά, όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ

«Για μένα είναι ευλογία που ήρθα πάλι σε αυτή την ομάδα. Την αγάπησα και αγαπήθηκα. Ξέρω τη δυναμική έχει η ομάδα όπως και ξέρω τι θα δώσει ο κύριος Γιαλιάς γι’ αυτή την πόλη και την ομάδα. Η συνεργασία μου μαζί του και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας, θα καταφέρουμε αυτό που δεν έγινε τότε, να ανέβουμε στην Α’ Εθνική».

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΙΩΤΗΣ

«Και σαν Πανελευσινιακός είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη, πόσο μάλλον εδώ που έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας απ’ όσο μαθαίνω. Σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα για εμάς. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους είναι σκληρή δουλειά απ’ όλους μας και πιστεύω τα αποτελέσματα θα έρθουν. Φυσικά ο στόχος μας είναι η άνοδος. Το επίπεδο είναι υψηλό αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα. Θα τα καταφέρουμε».

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

«Επέστρεψα γιατί αφήσαμε κάτι στην μέση πριν από πέντε χρόνια. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα,  και μέσα από την δουλειά και την προσπάθεια θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας.  Εγώ τα έχω ξαναζήσει όλα αυτά, με τον κόσμο. Οι συμπαίκτες μου έχουν ενθουσιαστεί με το κλίμα. Θα προσπαθήσουμε να δίνουμε σε κάθε ματς τον καλύτερο μας εαυτό».

Last modified onΔευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 15:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep