«Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»

Στην βοήθεια που δίνουν οι φίλαθλοι στάθηκε ιδιαιτέρως ο Παναγιώτης Παπαευθυμίου που ανανέωσε το συμβόλαιό του στον ΑΟΤ

Χαμηλά φροντίζει να κρατάει τους τόνους ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τα Τρίκαλα στη Football League, ο Παναγιώτης Παπαευθυμίου. Ο αρχηγός του ΑΟΤ που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα στάθηκε μάλιστα ιδιαίτερα στην παρουσία του κόσμου και την σημαντική συμβολή που μπορεί να έχει τη νέα χρονιά.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια την περσινή σεζόν ώστε να καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Football League και σίγουρα είναι μια ηθική ικανοποίηση η συμμετοχή μου στο ρόστερ της νέας σεζόν» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στον «fm100».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάθε ομάδα της επαρχίας είναι σημαντικό να στηρίζεται σε αρκετά παιδιά που κατάγονται από την περιοχή. Όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά είναι το καλύτερο δυνατό για να έχει μέλλον. Υπάρχουν και ταλαντούχοι αλλά και πιο έμπειροι που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Το κάτι διαφορετικό αν κρίνω από πιο παλιά είναι η προσπάθεια να μπουν βάσεις, να γίνουν κάποια πράγματα και να βλέπουμε κινήσεις πολύ καλές. Από πέρυσι ξεκίνησε αυτό με τον κ. Κουτσούρη και τον κ. Παρδάλη. Αν συνεχιστεί και του χρόνου αυτό που έγινε πέρυσι, το ίδιο καλά, δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα και θα κυλήσει ομαλά η χρονιά».

Σχετικά με την παραμονή του Περικλή Αμανατίδη υπογράμμισε: «Όταν κάποιος προπονητής έρχεται σε μια ομάδα και την αλλάζει είναι ηθικό και σωστό να συνεχίζει ο ίδιος προπονητής. Με τον κ. Αμανατίδη η ομάδα κατέκτησε και το κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Κλείνοντας, δήλωσε: «Η Football League είναι διαφορετική κατηγορία και έχει άλλη αίγλη από την Γ’ Εθνική. Υπάρχουν ομάδες ιστορικές. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα και οι στόχοι μας θα πρέπει να είναι πρωταγωνιστικοί. Η ομάδα θα πρέπει να παίζει και καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται ο φίλαθλος αυτό που βλέπει. Δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα και πρέπει να πατάμε στη γη. Σιγά σιγά, βήμα, βήμα πρέπει να έχουμε χαμηλό προφίλ. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής η ομάδα θα είναι καινούργια. Ο κόσμος των Τρικάλων έχει μεγάλη δυναμική. Έχουμε δει και 9000 κόσμο στο στάδιο. Όταν γίνει κάτι καλό ο κόσμος την αγκαλιάζει την ομάδα και έρχεται στο γήπεδο. Σίγουρα θα τον χρειαστούμε κοντά μας γιατί δεν μπορεί να γίνει μια ομάδα μεγάλη χωρίς κόσμο. Ομάδες χωρίς κόσμο δεν μπορούν να προχωρήσουν».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep