«Ηθική... πληρωμή»

Ο Πέτρος Στοΐλας ευχαρίστησε τους παίκτες του Πανσερραϊκού για το «διπλό» στο Ηράκλειο.

Ο Πανσερραϊκός νίκησε 3-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ο υπηρεσιακός τεχνικός, Πέτρος Στοΐλας, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του. «Επειδή δεν έχουμε οικονομική πληρωμή, έχουμε και την ηθική» είπε.

Αναλυτικά: «Είμαι υποχρεωμένος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τον κόσμο του Εργοτέλη που μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο, κάτι που δεν το συναντάς στην κατηγορία. Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, διαβάσαμε καλά όλη την εβδομάδα το στυλ παιχνιδιού του αντιπάλου μας, με το μεγάλο ποσοστό κατοχής. Είπα στους παίκτες μου πως έπρεπε να έχουμε υπομονή και να κρατάμε μακριά από την εστία μας τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το κάναμε καλά και ήμασταν τυχεροί. Θέλαμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις, το κάναμε, βάλαμε γκολ και αυτό μας έδωσε δύναμη.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε και πίστη και αυτό ήταν σημαντικό για την ομάδα μας βάσει των προβλημάτων που είχαμε. Θέλω να πω στα παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη αυτή την ταλαιπωρία που περνούν. Εμείς μπορούμε να “πληρωνόμαστε” μόνο παίζοντας ποδόσφαιρο. Είναι μια σημαντική νίκη και χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι εγώ στον πάγκο, καθώς πήραμε εκτός έδρας νίκη, ένα χρόνο μετά την τελευταία μας. Ευχαριστώ και στους δυο φιλάθλους μας, τους χαρίζουμε τη νίκη, όπως και σε αυτούς που είναι κοντά μας και πιστεύουν σε εμάς.

Βαθμολογικά είναι απίθανο να σωθούμε, αλλά έχει σημασία για εμάς αυτή η νίκη. Επειδή δεν έχουμε οικονομική πληρωμή, έχουμε και την ηθική. Επίσης κάθε νίκη μπολιάζει τα νέα παιδιά με νοοτροπία νικητή. Είχα πει στους παίκτες μας πως όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα, τους ευχαριστώ πολύ. Είναι κάτι πολύ περισσότερο το κέρδος της ηθικής ανταμοιβής μας, παρά των βαθμών».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού, δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Σιάκκας: «Θέλω να ξεκινήσω από τη φιλοξενία που ζήσαμε. Έχω περάσει από αυτή την ομάδα και ξέρω πως έχει ήθος και ανθρωπιά ο Εργοτέλης. Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συμπεριφορά τους. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα σαν ομάδα, αποφασίσαμε όμως να κατέβουμε μέχρι τέλους στους αγώνες και η απόδοσή μας σήμερα ήταν αρκετά καλή. Ο Εργοτέλης δεν νομίζω πως θα έχει θέμα να μείνει στην κατηγορία. Λυπάμαι που η νίκη για εμάς δεν έχει βαθμολογική αξία. Την αφιερώνουμε στον κόσμο και σε όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα».
Πηγή: capitano.gr

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 00:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep