18άδα στα... όριά της

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού αναμένεται να τοποθετηθούν εκ νέου μετά το ματς με την Καλλιθέα.

Όλη την καλή διάθεση να το παλέψουν μέχρι το φινάλε έχουν οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και ο προπονητής, Πέτρος Στοΐλας. Με την εμφάνισή τους στα Τρίκαλα έστειλαν μήνυμα ότι πρέπει η διοίκηση να κάνει ό,τι μπορεί για να τους κρατήσει, όμως το μήνυμα αυτό δεν βρήκε κανένα αποδέκτη. Συγκεκριμένα, το ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει... ξεχασμένο, χωρίς να έχει δεχτεί την παραμικρή επίσκεψη από κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ, έστω για να μιλήσει.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται πλέον στα όριά τους και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι είναι πιθανό μετά το τέλος του κυριακάτικου (06/05, 17:00) αγώνα με την Καλλιθέα να υπάρξει νέα τοποθέτηση των παικτών. Εξάλλου, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη και κανείς δεν είναι βέβαιος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Ηράκλειο. Πιθανώς να πιέσουν και αυτοί από την πλευρά τους μήπως και ενεργοποιηθεί η διοίκηση που παραμένει άφαντη.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, ο τεχνικός, Πέτρος Στοΐλας αυτή τη φορά συμπλήρωσε 18άδα. Ωστόσο, στην αποστολή είναι ο ασθενής Κρητικός, ενώ αποκλείστηκε λόγω ίωσης ο Σιάκκας. Έμειναν ακόμα εκτός οι Ρίστιτς (αποτελεί παρελθόν), Πορής και ο τιμωρημένος Ρούσσος, ενώ εξέτισε ο Κάκκο.

Η αποστολή: Άντμαν, Πολίτης, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Μακούσης, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαξής, Κάκκο, Πέτρου, Πόζογλου, Κρητικός, Γουάλεϊ, Δούμτσιος, Ενομό.

Last modified onΣάββατο, 05 Μάιος 2018 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep