Ελυσαν συμβόλαια, «πέταξαν» για ΗΠΑ

Επεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Στέργιου Τσιμίκα με τον Πανσερραϊκό Επεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Στέργιου Τσιμίκα με τον Πανσερραϊκό

Τσιμίκας, Βοσκόπουλος έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τον Πανσερραϊκό και ξανασμίγουν με Διλμπέρη στην Rochester Super 9 Pro Soccer Club

[googlead][/googlead]

Στο κάλεσμα τού άλλοτε προπονητή τους στον Πανσερραϊκό Παναγιώτη Διλμπέρη ανταποκρίθηκαν οι Στέργιος Τσιμίκας και Γιάννης Βοσκόπουλος για να ζήσουν το american dream!

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα serressports.gr οι δύο παίκτες -που ήταν σε καραντίνα τον τελευταίο καιρό- έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τα «λιοντάρια» και πέταξαν ήδη για Νέα Υόρκη, ώστε να ενταχθούν ακολούθως στην Rochester Super 9 Pro Soccer Club. Σε αυτή την ομάδα που μετέχει στην Northeast Conference - American division είναι προπονητής ο Διλμπέρης και έχει ήδη αποκτήσει και τον Έλληνα τερματοφύλακα Σάββα Ταταρίδη (φέτος ξεκίνησε στην Ελπίδα Σκουτάρεως, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει στη Football League με τον Αγροτικό Αστέρα και την Αναγέννηση Επανωμής).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος Στέργιος Τσιμίκας είχε φορέσει μέχρι σήμερα μόνο τη φανέλα του Πανσερραϊκού με 144 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με το serressports.gr χάρισε και χρήματα που του οφείλονται λύνοντας το συμβόλαιό του.

Από την άλλη ο 30χρονος Βοσκόπουλος -εκ των αρχηγών της ομάδας- ολοκλήρωσε και τη δεύτερη θητεία του στα «λιοντάρια» μετρώντας συνολικά 183 συμμετοχές και 4 γκολ (2007-11 και 2014-18).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep