«Θα φύγω αν...»

Απογοητευμένος από τις αποδοκιμασίες ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε ότι θα φύγει από τον Πανσερραϊκό αν δεν λυθούν τα προβλήματα.

[googlead][/googlead]

«Αν δεν λυθούν τα προβλήματα, δεν γίνεται να συνεχίσω». Με αυτή τη δήλωση ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης έδειξε τη δυσαρέσκειά του, τόσο για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα «λιοντάρια», όσο και για τις αποδοκιμασίες των οπαδών. Αναλυτικά είπε:

«Δε μας ήθελε η μπάλα σήμερα. Σε μία κόντρα επίθεση δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά χαλάσαν όλα. Δεν είχαμε δυνάμεις. Και αυτές οι δυνάμεις και το ότι δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στο να γυρίσει το ματς, είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Είμαι εδώ 2,5 μήνες και έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, συνεχίζοντας από τη Βέροια. Αν δεν λυθούν, δε γίνεται να συνεχίσω. Δεν είμαι, ούτε πρόεδρος, ούτε γενικός αρχηγός, ούτε ταμίας. Προπονητής έχω σπουδάσει.

Αρχίζουν και μας βρίζουν που κρατούσα την ομάδα μόνος μου όλο αυτό το διάστημα και χωρίς να φταίω, γιατί πάνω στην προπόνηση έχω δώσει ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα που δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς αποκλειστικά με το αγωνιστικό. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα με τα σπίτια και τα φαγητά, προσπαθείς να τους κρατήσεις για να λειτουργήσει η ομάδα. Μας έχει πάρει από κάτω το πρόβλημα και πρέπει να λυθεί για να συνεχίσω και εγώ.

Τώρα αν αναλύσω το κάθε πρόβλημα θα μας πάρει πολύ ώρα. Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα. Μακάρι, θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ένιωσα άσχημα σήμερα, γιατί δεν φταίω και δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να μου ρίχνουν ευθύνες από τον κόσμο. Δεν ξέρει πολλά πράγματα ο κόσμος και δεν ερχόταν όλη την εβδομάδα να δει πώς δουλεύουμε, αλλά τον δικαιολογώ.

Έχω μερίδιο ευθύνης κι εγώ. Γι' αυτό και είπα πως αν δεν λυθούν τα προβλήματα θα φύγω. Κάποιες φορές ήμασταν μόνοι μας εδώ πέρα. Είχαμε και τα αγωνιστικά προβλήματα και με τον Γκούρτσα και με τον Ενομό που προέκυψε και σήμερα είχα μόνο αμυντικογενείς παίκτες και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Οι παίκτες είναι φανερά επηρεασμένοι και φάνηκε μετά το πρώτο γκολ, δεν ξέρω τι θα κάνουν».΅

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep