«Ο Ρόμπερτ έγινε Χειρίδης»

Ο Χρήστος Κοράκης μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για το θέμα των μετοχών του Πανσερραϊκού και την υπόθεση Στέβιτς. Ο Χρήστος Κοράκης μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για το θέμα των μετοχών του Πανσερραϊκού και την υπόθεση Στέβιτς.

Ο Χρήστος Κοράκης μίλησε για τα λάθη στην υπόθεση Στέβιτς και την έλλειψη στήριξης τόσο στη δική τους διοίκηση, όσο και την τελευταία του Πανσερραϊκού.

[googlead][/googlead]

Στην ΕΡΑ Σερρών και τον δημοσιογράφο Βασίλη Αναστασιάδη μίλησε ο πρώην πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Χρήστος Κοράκης και αποκάλυψε πολλά, τόσο για τη μεταβίβαση της ομάδας, όσο και για την υπόθεση Στέβιτς. Για πρώτη φορά, μάλιστα, αποκάλυψε πως το όνομα του επενδυτή είναι Δημήτρης Χειρίδης, ο οποίος παλαιότερα είχε ασχοληθεί με Καλαμαριά, Δόξα Δράμας και Γλυφάδα.

Οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών:

«Στην αρχή μιλούσα με κάποιον που μου έλεγε πως λέγεται Νίκολας Ρόμπερτ, όταν πήγαμε στην Γερμανία με τον κ.Καμηλάλη μας συστήθηκε ως Δημήτρης Χειρίδης, μέχρι τότε δεν τον ήξερα προσωπικά. Του είχαμε πει πως η ομάδα οφείλει 240.000 ευρώ και με κάτι αφαιρέσεις ήταν πολύ λιγότερα. Πήρε την ομάδα, αν δεν ερχόταν θα ήμασταν τοπικο τώρα. Δεν στηρίχτηκε και αυτή η διοίκηση, όπως και η δική μας από ολους».

Για την περιβόητη υπόθεση Στέβιτς:

«Στην υπόθεση του Ντούσαν Στέβιτς έγιναν πολλά λάθη, εμείς κάναμε το λάθος τότε στον Βώλακα και στην προετοιμασία, όταν ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης είπε «θέλω τον παίκτη» όταν δοκιμάστηκε. Μας έφεραν όλα τα χαρτιά και έλειπε ένα για να γίνει η μεταγραφή. Έπρεπε το χαρτί που μας έδωσε ο κ. Μλάντεν Φορτούλα που ήταν σημαντικό να το αξιολογήσουμε καλύτερα. Η Σούλα (εννοεί την γραμματέα την κα Χορτομάρη) είναι πολύ έμπειρη σε αυτά.

Ο Άρης Μουσιώνης (πρώην Βουλευτής Νομού Σερρών) με διασυνδέσεις στη Σερβία, πήγε στο Βελιγράδι και μίλησε μαζί τους και είχε πάει και ο δικηγόρος, Άκης Τρέντσιος. Λέγαμε θα λυθεί το θέμα, αλλά δεν δώσανε τα λεφτά για το παράβολο στο CAS, γιατί δεν είχε βγει η απόφαση τότε τέλη καλοκαιριού. Είχαμε πάει στο Βελιγράδι, είναι μια ομάδα του Δήμου που έχει χρέη, αλλά έχει Γερμανούς δικηγόρους που χειρίζονται το θέμα. Μας είπαν ότι η νέα διοίκηση θα αναλάβει το θέμα, δεν έκαναν κάτι. Με τον κ. Βούρτση έχω βρεθεί πολλές φορές όλο αυτό το διάστημα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη Κοράκη

Last modified onΤετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep