Ατομικό ρεκόρ ο Γκούρτσας

Η εκτέλεση του Δημήτρη Γκούρτσα στη φάση του 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας Η εκτέλεση του Δημήτρη Γκούρτσα στη φάση του 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Δημήτρης Γκούρτσας του Πανσερραϊκού διάγει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στη Football League.

[googlead][/googlead]

Μπορεί να μπήκε και σε «καραντίνα» για μία εβδομάδα, αλλά ο Δημήτρης Γκούρτσας αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή του Πανσερραϊκού διάγοντας μάλιστα την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στη Football League.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη (2-1) επί του Απόλλωνα Λάρισας, ο 27χρονος σέντερ φορ έφτασε τα 9 στο φετινό πρωτάθλημα σε 18 συμμετοχές (έχει σκοράρει και μία φορά και στο κύπελλο).

Κατά το παρελθόν στη δεύτερη κατηγορία το «ταβάνι» του ήταν τα 8 τέρματα. Τόσα σημείωσε με τη φανέλα της Παναχαϊκής τη σεζόν 2012-13 σε 36 αγώνες, αλλά και την περασμένη περίοδο σε 21 παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό, μετά τον Γενάρη (στο πρώτο μισό της σεζόν δεν είχε κουνήσει πλεκτό με τον Αιγινιακό).

Συνολικά στη Football League ο Γκούρτσας έχει 28 γκολ σε 125 συμμετοχές.

Αν συνυπολογιστεί, πάντως, και η Γ' Εθνική ο Σερραίος επιθετικός έχει πιο παραγωγική σεζόν το 2015-16, όταν πέτυχε 24 γκολ σε 31 αγώνες με τη φανέλα του Αιγινιακού.

Στην τρίτη κατηγορία είχε σημειώσει και 17 τέρματα ως παίκτης της Λάρισας σε 26 παιχνίδια το 2013-14.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep