Χατζητερζόγλου, ο 11ος!

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε το δανεισμό του Οκάν Χατζητερζόγλου από την Ξάνθη και έφτασε τις 11 χειμερινές προσθήκες στο ρόστερ του.

[googlead][/googlead]

Ο μεταγραφικός μηχανισμός του Πανσερραϊκού δουλεύει στο φουλ και εξασφάλισε την 11η χειμερινή προσθήκη με το δανεισμό του Οκάν Χατζητερζόγλου από την Ξάνθη.

Ο διεθνής με την Ελπίδων (3 συμμετοχές) αμυντικός γεννήθηκε στις 5/3/1996 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ακριτικής ομάδας. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 10 εμφανίσεις στη Super League (παίζει ως στόπερ και ως δεξί μπακ), αλλά φέτος περιορίστηκε σε μία στο πρωτάθλημα (συν άλλη μία στο κύπελλο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό από τον ΑΟ Ξάνθης του ταλαντούχου, εν ενεργεία διεθνούς με την εθνική ελπίδων, στόπερ Οκάν Χατζητερζόγλου μέχρι το καλοκαίρι».

Θυμίζουμε ότι τα «λιοντάρια» στην προσπάθεια να σώσουν τη φετινή παρτίδα στη Football League έχουν αποκτήσει και τους Στέλιο Ποζατζίδη, Αλμπερτ Ρούσσο, Ούλριχ Ενομό, Νταβίντ Ναζίμ, Γιώργο Κάκκο, Δημήτρη Πολίτη, Βαγγέλη Αναστασόπουλο, Τάσο Κρητικό, Λάζαρο Ορφανίδη και Ιωάννη Τσώμο.

Να σημειωθεί ότι από την Ξάνθη προέρχεται και ο Λάζαρος Ορφανίδης, αλλά αποκτήθηκε ως ελεύθερος (σε αντίθεση με τον Χατζητερζόγλου).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep