«Έτσι πείστηκα»

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Από τα Τρίκαλα στις Σέρρες μετακόμισε ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος και σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη εξήγησε πώς αποφάσισε να μετακινηθεί στα «λιοντάρια». Όπως τόνισε o 23χρονος, τον έπεισε το πρότζεκτ και η παρουσία των Περικλή Αμανατίδη, Θωμά Κυπαρίσση. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αμανατίδη και τον κ. Κυπαρίσση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για να είμαι μέλος του Πανσερραϊκού. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, θέλω υγεία και σκληρή δουλειά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο τέλος της σεζόν, γιατί η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός δεν αρμόζει στην ιστορία του. Δε νομίζω ότι θα είναι δύσκολο, γιατί με το υλικό που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Γνωρίζω ότι ο Πανσερραϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος και γι' αυτό είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Για το αν είχε κι άλλες προτάσεις και για το ποιο λόγο προτίμησε τον Πανσερραϊκό:

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι είχα κι άλλες προτάσεις αλλά το πρότζεκτ της ομάδας και η παρουσία των δύο αυτών ανθρώπων, του κ. Αμανατίδη και του κ. Κυπαρίσση με βοήθησε πιο πολύ για να πω το «ναι» και να έρθω στον Πανσερραϊκό».

Αν είναι πλασματική η θέση του Πανσερραϊκού:

«Φυσικά και είναι πλασματική. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό και αδικείται που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Θα γυρίσει, όμως αυτό. Με δουλειά θα έρθουν όλα εκεί που θέλουμε».

Σε ποια θέση αγωνίζεται:

«Είμαι στη διάθεση του προπονητή και του έχω πει ότι όποιο κενό θέλει να καλύψει εγώ μπορώ να παίξω και δεξί μπακ και στο κέντρο και στα εξτρέμ. Όπου η ομάδα χρειαστεί εγώ θα είμαι εκεί».

Για την καριέρα του:

«Η καταγωγή μου είναι από τον Πύργο Ηλείας αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Ξεκίνησα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έγινα επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα, αγωνίστηκα σε παιχνίδια κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια δόθηκα δανεικός στη Νίκη Βόλου, σε μια ομάδα όμως που στη συνέχεια διαλύθηκε».

Για την εμπειρία του από τον Παναθηναϊκό:

«Είχα συμπαίκτες μεγάλα ονόματα όπως ο Ζέκα, ο Μπέργκ κ.α. Με τέτοιους συμπαίκτες μόνο να κερδίσεις έχεις και πραγματικά όλοι τους ήταν πάρα πολύ καλά παιδιά και βοηθούσαν εμάς τους μικρότερους που ερχόμασταν από την Κ20 να νιώθουμε ζεστασιά και να δουλεύουμε σκληρά και με έναν προπονητή, τον Γιάννη Αναστασίου από τους καλύτερους στην Ελλάδα».

Αν τον στεναχωρεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό:

«Εννοείται πως υπάρχει στεναχώρια, αλλά δυστυχώς πολλές ομάδες στην Ελλάδα έχουν τόσα προβλήματα και μόνο στενοχώρια προκαλεί αυτό για όλα αυτά τα παιδιά, για τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί πέρα. Είναι στενάχωρο για όλους».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football league:

«Θεωρώ ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Βέβαια πιστεύω ότι ένα παιχνίδι κι ένα πρωτάθλημα το κάνεις εσύ εύκολο. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και ξεκάθαρα αουτσάιντερ. Όλα τα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον. Είναι ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα».

Αν τον πίκρανε ότι στα Τρίκαλα δεν είχε χρόνο συμμετοχής:

«Αυτά τα αφήνω πίσω και κοιτάω μπροστά. Εγώ κοιτάω να δουλεύω, να έχω την υγειά μου. Σίγουρα στενοχωρήθηκα που δεν έπαιξα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προχωράς παρακάτω. Είμαι σε καλή κατάσταση, έχω περάσει από τα απαραίτητα τεστ και όποτε με χρειαστεί ο προπονητής είμαι έτοιμος να παίξω. Είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ».

Για τον πρώτο του προπονητή, τον Σερραίο Κώστα Ταράση:

«Ο κ. Κώστας είναι σαν πατέρας μου. Με γνωρίζει από μικρό παιδί, από εννέα χρονών. Είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ».

Για το πιο νούμερο διάλεξε στη φανέλα και γιατί:

«Πήρα το νούμερο 27 λόγω του ότι ο γιος μου που είναι 22 μηνών, γεννήθηκε στις 25.02 οπότε 25+2+27. Γι' αυτό το επέλεξα».

Πηγή: ert.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep