«Άνετη παραμονή, νέες βάσεις»

Το μήνυμα που στέλνει -μέσω του FL News- για τον Πανσερραϊκό του 2018 ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Θωμάς Κυπαρίσσης.

[googlead][/googlead]

Σε βάθος χρόνου μοιάζει αυτονόητος στόχος η επιστροφή στη Super League για τον Πανσερραϊκό, όμως στην τρέχουσα μεταβατική περίοδο (μιας και η ιδιοκτησία άλλαξε μέσα Σεπτεμβρίου) ο στόχος είναι η άνετη παραμονή και το χτίσιμο βάσεων για ένα καλύτερο μέλλον, όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του στο FL News ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

«Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Είναι καινούργια η ομάδα και ακολουθεί μία νέα διαδικασία. Αυτό που περιμένουμε το 2018 είναι μία άνετη παραμονή και να μπουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής των «λιονταριών» ο οποίος παρεμπιπτόντως βρήκε διαμορφωμένο ρόστερ, καθώς προσελήφθη τον Οκτώβριο.

Πιστεύει, πάντως, ότι θα μπορούσε ο Πανσερραϊκός να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα (σημειωτέον βρίσκεται στην 14η θέση, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με 10 πόντους σε 9 αγωνιστικές). «Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουμε κατακτήσει τρεις με τέσσερις πόντους παραπάνω. Δεν τους πήραμε είτε λόγω διαιτητικών λαθών είτε λόγω ατυχίας».

Εστειλε δε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια: «εύχομαι υγεία στους παίκτες μας και γενικότερα σε όλους τους αθλητές. Το μυστικό για τις επιτυχίες είναι η δουλειά και η υπομονή».

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΤρίτη, 26 Δεκέμβριος 2017 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep