«Ανακοινώσεις μετά τις 15/10»

Τι δηλώνει στο FL News ο Χρήστος Κοράκης για την επισημοποίηση του deal με τους νέους επενδυτές του Πανσερραϊκού και τι αναφέρει για το ρόλο του Αντώνη Βούρτση.

Οι μαζεμένες μεταγραφές στο φινάλε, η πρόσληψη του νέου προπονητή (Περικλή Αμανατίδη), τα εργομετρικά, οι αιματολικές εξετάσεις και η ετεροχρονισμένη αναχώρηση για προετοιμασία μαρτυρούν ότι ο Πανσερραϊκός άλλαξε σελίδα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Γιατί όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η αλλαγή ιδιοκτησίας; Το FL News απευθύνθηκε στον Χρήστο Κοράκη, τον άνθρωπο που "έτρεχε" μέχρι σήμερα την ΠΑΕ. "Είναι θέμα επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι νέοι ιδιοκτήτες δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και δεν μπορούν -λόγω δουλειάς- να έρθουν τώρα στις Σέρρες. Οπότε θα έχουμε ανακοινώσεις μετά τις 15 Οκτωβρίου. Θα μιλήσουν οι ίδιοι για την επένδυσή τους".

Ποιος είναι όμως ο ρόλος του Αντώνη Βούρτση σε αυτή την ιστορία; "Είναι ο εκπρόσωπός τους, ο δικός τους άνθρωπος που αναλαμβάνει να ετοιμάσει το business plan. Θα βρίσκεται εδώ όλες αυτές τις μέρες. Το deal, άλλωστε, έχει κλείσει, αλλά απομένει το τυπικό μέρος. Το έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι των δύο πλευρών".

Από κει και πέρα ερωτηθείς για τη νίκη στο κύπελλο επί του Εργοτέλη ο Χρήστος Κοράκης ανέφερε πως "η ομάδα βασίστηκε στον κορμό που έχει από πέρυσι, αλλά χρειάζεται προσθήκες. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν δυνατές μεταγραφές το Γενάρη με τη νέα ιδιοκτησία. Προσωπικά θα μείνω όσο χρειάζεται για να βοηθήσω".

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep