Τρεις ακόμα στο απουσιολόγιο

«Καθαρίζουν» από κάρτες τρεις του Πανσερραϊκού με Πανθρακικό.

Παρελθόν αποτελεί για τον Πανσερραϊκό το παιχνίδι με τη Λαμία στην πόλη της Φθιώτιδας το Σάββατο (22/04). Οι Σερραίοι, που έχασαν με 3-1 γνωρίζοντας την τέταρτη σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα, κοιτούν μπροστά καθώς ακολουθεί ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Την Κυριακή (23/04) το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» είχε προπόνηση, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να δει ρεπό στην ομάδα του τη Δευτέρα (24/04). Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, που μίλησε στους παίκτες του για τα λάθη τους στο ματς με τη Λαμία, είδε αρκετά ονόματα να μπαίνουν στο απουσιολόγιό του. Ο Τσελεπίδης, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας στον αγώνα, ο οποίος τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη φάση, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να ταλαιπωρείται από διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και προς το παρόν δείχνει εξαιρετικά αμφίβολο το να προλάβει τον Άρη.

Παράλληλα, ο Σιάκκας, ο οποίος προοριζόταν για το αρχικό σχήμα αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο πριν τη σέντρα με τον Γαβριηλίδη να παίρνει τη θέση του, έκανε ατομικό, ενώ δεν φαίνεται να είναι σοβαρή η κατάσταση του Φούσου, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με σφίξιμο στον δικέφαλο. Όσον αφορά στον Βοσκόπουλο, ανέβασε ρυθμούς και φαίνεται ότι θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς.

Από εκεί και πέρα, κάρτες συμπλήρωσαν οι Ρίστιτς, Τσελεπίδης και Καψάλης και θα εκτίσουν τη μία αγωνιστική της ποινής τους στον αγώνα με τον Πανθρακικό για την 29η αγωνιστική, όπου ο Πανσερραϊκός θα πάρει στα χαρτιά το «τρίποντο».

Last modified onΚυριακή, 23 Απρίλιος 2017 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep