«Δεν κάναμε καλό ματς»

O Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε ότι ο Πανσερραϊκός χρωστά μία νίκη στον κόσμο του απέναντι στον ΟΦΗ.

Άσχημη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανσερραϊκός και δικαίως ήρθε η ήττα στο Μενίδι (2-1). Ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Αχαρναϊκού και στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο κομβικό σημείο της πίεσης της ομάδας του που δεν απέδωσε καρπούς στις αρχές του δευτέρου μέρους.

To FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όσα είπε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού:

«Νομίζω ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Στα πρώτα λεπτά ο Αχαρναϊκός είχε περισσότερη ενέργεια και πάθος μέσα στο γήπεδο. Όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ αρχίσαμε να ισορροπούμε το ματς και να έχουμε κατοχή μπάλας. Δημιουργήσαμε μια-δυο ευκαιρίες στις αρχές της επανάληψης και αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Στο δεύτερο μέρος κάναμε αλλαγές για να γίνει πιο επιθετική η ομάδα και αναγκαστικά δώσαμε χώρους στον αντίπαλο που θα μπορούσε να βάλει πολύ περισσότερο γκολ. Έτσι προήλθε και το 2-0. Κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε και έχουμε παιχνίδι τη Μεγάλη Τετάρτη, στο οποίο χρωστάμε μια νίκη στον κόσμο μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep