Ο Ρούτσης δίνει βαθμούς

Η καταλυτική παρουσία του 32χρονου Δραμινού μέσου του Πανσερραϊκού, Χρήστου Ρούτση, στα τελευταία παιχνίδια.

Ανεβασμένος είναι τελευταία ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση των θετικών αποτελεσμάτων έχει παίξει ο Χρήστος Ρούτσης.

Ο 32χρονος μέσος στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή σημείωσε δύο γκολ στη νίκη (3-1) της ομάδας του. Ακολούθησε το εκτός έδρας ματς με τον Πανελευσινιακό, όπου με δικό του γκολ κατακτήθηκε το τρίποντο στο τελικό 0-1. Την Κυριακή (12/3) στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Χανιά, από δική του ασίστ τα «λιοντάρια» επικράτησαν 1-0.

Ο Ρούτσης είχε σημειώσει τρία γκολ και τη σεζόν 2014-2015. Αυτή ήταν και η κορυφαία του επίδοση στο σκοράρισμα όλα αυτά τα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο. Άρα εφέτος την έχει ισοφαρίσει και θα επιδιώξει προσεχώς να καταστήσει αυτή την αγωνιστική περίοδο την πιο παραγωγική της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Ιωαννίδης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τα Χανιά και καλείται να αποφασιστεί από το προπονητικό επιτελείο σε ποια παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep