«Να δικαιώσουμε τον Διλμπέρη»

Ο Χρήστος Ρούτσης μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Καλλονή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Πανσερραϊκού κόντρα στην Καλλονή ήταν ο Χρήστος Ρούτσης, ο οποίος βρήκε δύο φορές δίχτυα και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει με 3-1. Ο 31χρονος μέσος των «λιονταριών» μίλησε στην «ΕΡΑ Σερρών» για το «τρίποντο»,αλλά και για το δύσκολο διάστημα που πέρασε η ομάδα, ενώ αναφερόμενος στον Παναγιώτη Διλμπέρη τόνισε πως οι παίκτες πρέπει να τον δικαιώσουν για τη στήριξή του, όπως επίσης και τη διοίκηση. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του: «Μου αρέσει να μιλάω κυρίως στο γήπεδο. Αυτό που πέτυχα χθες με τα δύο γκολ δεν το έχω συνηθίσει. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω επαγγελματικά. Ευτυχώς το είδαμε και αυτό. Διάβασα επίσης ότι κερδίσαμε για πρώτη φορά την Καλλονή, οπότε καλό είναι αυτά να συμβαίνουν. Όποιο γκολ και να βάλεις το χαίρεσαι το ίδιο. Το δεύτερο ήταν πιο εντυπωσιακό, αλλά και το πρώτο ήταν όμορφο. Ήταν πολύ καλή και η σέντρα του Κάκκο και ωραία και η κεφαλιά. Στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζομαι πιο μπροστά και με… κυνηγούσε το γκολ. Έχασα αρκετές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το που αφιερώνει τα γκολ: «Το ένα γκολ είναι για το παιδί μου και την γυναίκα μου και το άλλο για τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και όλους. Βάλαμε δύο και μπορούμε να διαλέξουμε».

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια βγάλαμε ψυχικά αποθέματα. Προερχόμασταν από κακές εμφανίσεις και κάποια κακά αποτελέσματα. Στα δύο τελευταία ματς παίξαμε με ψυχή και πάθος, καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και βρήκαμε την ψυχή να ανατρέψουμε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Είμαστε σίγουρα λίγο καλύτερα. Δεν έχουμε τελειώσει την δουλειά μας, έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ας είναι η αρχή αυτά τα ματς».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε σκοράρει σε συνεχόμενα ματς: «Τα διαβάζαμε και εμείς όλα αυτά που γραφόταν για τα ρεκόρ, μας είχε μπει στο μυαλό, αλλά δημιουργούσαμε ευκαιρίες και ξέραμε ότι θα έρθει κάποια στιγμή το γκολ».

Για το τι σκέφτηκαν πριν αυτά τα δύο ματς: «Βάλαμε στο μυαλό μας ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια και έπρεπε να κάνουμε κάτι. Εμφανίσεις είχαμε καλές σε αυτό το διάστημα απλά μας έλειπε το γκολ και τότε θα ήταν όλα διαφορετικά».

Για τα καλά λόγια που ακούνε συνεχώς από τον Διλμπέρη: «Ο συγκεκριμένος προπονητής δεν μας λέει καλά λόγια μόνο μετά από νίκες. Το λέει καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, ακόμη και στα αρνητικά αποτελέσματα, μας πιστεύει πολύ και το δείχνει. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να καταλάβει ο παίκτης ότι τον σέβεται ο προπονητής και όλα αυτά τα λέει και δημόσια. Πρέπει να δικαιώσουμε και τον προπονητή και την διοίκηση που μας στήριξε».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα φαίνεται στα άσχημα αποτελέσματα. Εμείς στα άσχημα ήμασταν όλοι μαζί και το δείχναμε».

Για τον κόσμο: «Όταν βλέπεις μία τέτοια ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός να έχει άσχημα αποτελέσματα, ξέραμε και εμείς ότι θα υπάρχει μουρμούρα. Πρέπει να πιστέψει όμως στα παιδιά αυτά και να είναι κοντά μας γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

Για το ματς με τον Πανελευσινιακό: «Κάθε ματς θα είναι τελικός. Ειδικά με τις ομάδες που είναι χαμηλά και θέλουμε να ξεφύγουμε ακόμη περισσότερα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε άλλη ψυχολογία για την συνέχεια».

Για το δικό του μέλλον: «Το λογικό αυτό είναι, να κρεμάσω τα παπούτσια εδώ. Είναι η ομάδα που μου προσέφερε πρώτη επαγγελματικό συμβόλαιο. Γιατί να μην τελειώσω εδώ. Έτσι και αλλιώς θέλω δεν θέλω είμαι πλέον στις Σέρρες και θα είμαι για τα επόμενα χρόνια».

Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep