Αποφασίζουν την Παρασκευή

O Πανσερραϊκός θα βρει την επόμενη σελίδα της ιστορίας του μετά το διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (29/7). O Πανσερραϊκός θα βρει την επόμενη σελίδα της ιστορίας του μετά το διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (29/7).

Το Δ.Σ. του Πανσερραϊκού θα οριστικοποιήσει ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους θα τρέξει την ομάδα αυτή τη σεζόν.

Οι εβδομάδες των διπραγματεύσεων με τους πιθανούς αγοραστές του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ σπατάλησαν αρκετά πολύτιμο χρόνο για την οργάνωση της ομάδας ενόψει την ερχόμενης σεζόν, αλλά πλέον την Παρασκευή (29/7) που είναι προγραμματισμένο το Διοικητικό Συμβούλιο θα παρθεί οριστική απόφαση. Οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να καταλήξουν οριστικά σε μια από τις τέσσερις συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν κατατεθεί και από την επόμενη κιόλας ημέρα ο νέος ιδιοκτήτης να αρχίσει να τρέχει την ομάδα. Εκτός από το ενδιαφέρον της Γερμανικής πλευράς και αυτής από τις ΗΠΑ υπάρχουν και δύο τοπικοί παράγοντες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν.

Ο Γιάννης Καραντανίδης που ήταν στην ομάδα από το 1987 μέχρι και το 1996 θέλει να αναλάβει και πάλι δράση, ενώ πρόταση υπάρχει και από τον Χρήστο Κοράκη, ο οποίος έχει ήδη δίπλα του τους Άκη Τρέντσιο και Γιώργο Κουρτίδη. Οι τελευταίοι μοιάζουν να είναι η πιο εφικτή λύση για να τρέξει γρήγορα η ομάδα, αλλά το διοικητικό συμβούλιο δεν μπορεί να αγνοήσει και την κατάθεση του τιμήματος από τις δύο προτάσεις των επενδυτών.

Σημασία έχει, πάντως, πως η ομάδα θα αρχίσει να τρέχει από την ερχόμενη εβδομάδα σε γρήγορους ρυθμούς ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να προχωρήσει στην προετοιμασία της.

 

Last modified onΤρίτη, 26 Ιούλιος 2016 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep