Τρέχουν στον Πανσερραϊκό

Διοικητικές εξελίξεις στον Πανσερραϊκό, αφού δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να περιμένουν τις αλλαγές στη μετοχική σύνθεση. Διοικητικές εξελίξεις στον Πανσερραϊκό, αφού δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να περιμένουν τις αλλαγές στη μετοχική σύνθεση.

Διοικητικό συμβούλιο μέσα στο προσεχές διήμερο ώστε να οριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα τρέξει η ΠΑΕ στο φετινό πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός.

Οι εβδομάδες που κύλησαν είχαν αρκετά σενάρια και επαφές για την επόμενη ημέρα του Πανσερραϊκού, με ενδιαφέρον τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από την Γερμανία. Καμία, όμως, από τις περιπτώσεις δεν έτρεξε τόσο γρήγορα όσο απαιτούσαν οι περιστάσεις και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας των Σερρών είναι υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την φετινή χρονιά χωρίς ουσιαστική εξωτερική βοήθεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν «καεί» οι περιπτώσεις και οι διαπραγματεύσεις θα προχωρούν παράλληλα ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για την οργάνωση της ομάδας για το πρωτάθλημα που έρχεται. Το σημαντικό είναι πως αυτό το διοικητικό συμβούλιο που αναμένεται να οριστεί μέσα στις δύο προσεχείς μέρες (Τρίτη 26/7, ή Τετάρτη 27/7) θα πρέπει να καθορίσει τους ρόλους για τη νέα σεζόν και με αυτούς να πορευθεί η ομάδα μέχρι να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη στην αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep