«Δεν έχει να φοβάται τίποτα»

Ο Μπάμπης Περπερίδης μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί, αλλά και για το μέλλον του Πανσερραϊκού.

Στα 29 του χρόνια ο Μπάμπης Περπερίδης αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο πρώην πλέον αμυντικός του Πανσερραϊκού, θα παίξει στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Πανδραμαϊκό και ακολούθως θα σταματήσει, όπως είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη. Παράλληλα στάθηκε στη συμπεριφορά της διοίκησης και υπογράμμισε ότι: «Με τέτοια διοίκηση ο Πανσερραϊκός δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Αρχικά ο Περπερίδης είπε για τους τραυματισμούς του:
«Ήταν πολλοί και συνεχόμενοι. Δεν με άφησαν να ηρεμήσω. Φέτος είχα μία θλάση, την ξεπέρασα, αλλά παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα που είχα στο γόνατο. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έρθει απότομα και ότι έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση. Δεν το σκέφτηκα πολύ, γιατί πρέπει να κοιτάξω τι θα κάνω μετέπειτα στη ζωή μου.

Δεν μπορούσα να κάθομαι πάνω στο συμβόλαιο. Οι άνθρωποι της ομάδας που φέρθηκαν όσο καλύτερα γινόταν. Δεν το έχω συναντήσει ξανά στην καριέρα μου. Με στήριξαν ήταν συνεπείς σε όλα και ο Πανσερραϊκός με τέτοια διοίκηση δεν έχει να φοβάται τίποτα».

Για το ξεκίνημα του Πανσερραϊκού:
«Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν για ένα τέτοιο ξεκίνημα. Πολλές φορές δεν μπορείς να προβλέψεις πώς θα ξεκινήσεις. Αρχίσαμε αργότερα από τους άλλους και η εντός έδρας ήττα επηρέασε. Χρειάζεται υπομονή από όλους».

Για τον Κώστα Βασιλακάκη:
«Πέτυχε μία σημαντική άνοδο. Είχε τη συμβολή του σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ίσως φέτος περίμενε ένα διαφορετικό ξεκίνημα. Δεν του βγήκαν μερικά πράγματα. Κάναμε εκπληκτική σεζόν πέρυσι. Σε έναν όμιλο με ομάδες όπως ο Άρης, η Καβάλα, η Δόξα Δράμας, ανεβήκαμε. Στον δεύτερο γύρο κάναμε μόνο μία ήττα».

Για το αν το κλίμα φέτος είναι ίδιο με το περσινό:
«Ναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους».

Αν φεύγει με ψηλά το κεφάλι:
«Φεύγω με παράπονο, αλλά δεν θα το σκέφτομαι για καιρό. Ξεκινάει μία δεύτερη ζωή για μένα. Ποδοσφαιρικά είναι δύσκολο να σταματήσεις αμέσως. Θα γυρίσω στον Πανδραμαϊκό, την ομάδα που με ανέδειξε για να κλείσω εκεί την καριέρα μου. Να βοηθήσω όσο μπορώ. Επαγγελματικά δεν θα παίξω ξανά. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσω την προπονητική. Είναι δύσκολο και εκ των πραγμάτων θα αδικείς πάντα παίκτες».

Για τη ζωή στις Σέρρες και ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε:
«Όλα ήταν πολύ καλά. Μου άρεσε η ζωή και έχω κάνει πολλούς φίλους. Ο Μπανγκουρά θεωρώ ότι έκανε τη διαφορά

Αν οι Σερραίοι φίλαθλοι ήταν αυστηροί μαζί του και τι μήνυμα τους στέλνει:
«Ήταν όπως έπρεπε, δεν έχω παράπονο. Εύχομαι τα καλύτερα και να στηρίζουν την ομάδα. Την πόνεσα και την αγάπησα. Ήδη τα αποτελέσματα έρχονται. Η ομάδα έχει ποιότητα και έναν στρατιώτη στο τιμόνι της, τον Παύλο Δημητρίου που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και ξέρει να παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή».

Απόδοση: flnews

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 02:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep