«Δίκαια νικητής ο Πανσερραϊκός»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στη νίκη με 3-0 επί του Αχαρναϊκού, ο Παύλος Δημητρίου

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του Πανσερραϊκού ο τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δημητρίου, για την εντός έδρας νίκη τους με 3-0 επί του Αχαρναϊκού. «Ήταν ένα καλό απόγευμα για τον Πανσερραϊκό θέλαμε ένα κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τα μπροστά και τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι ο Αχαρναϊκός είχε μόνο μία ήττα εκτός έδρας και προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα νώτα και μπροστά να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις κάποιες ευκαιρίες να κάνουμε κάποιο γκολ. Το παιχνίδι το κέρδισε πράγματι δίκαια ο Πανσερραϊκός» ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί είχαμε ορισμένες στιγμές ποιότητας στο παιχνίδι μας δημιουργήσαμε τις φάσεις, βέβαια το γκολ από το απευθείας χτύπημα φάουλ βοήθησε σε αυτό και νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα γεμάτο ημίχρονο για τον Πανσερραϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε αυτό το σκορ το 2-0 και νομίζω ότι το κάναμε σωστά και αυτό που θέλαμε το πετύχαμε με ένα τρίτο γκολ και θα μπορούσμα να κάνουμε και άλλες κόντρα επιθέσεις αν δεν ήμασταν λίγο επιπόλαιοι, για αυτή την επιπολαιότητα προς το τέλος χάλασε λίγο την εικόνα. Όταν είναι 3-0 το σκορ υπάρχει μία δικαιολογία και νομίζω ότι το τέλος του αγώνα ήταν δίκαιο για τον Πανσερραίκό. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια τους, τον Αχαρναϊκό που έχει εξαιρετικούς παίκτες, να ευχηθώ στον κόουτς καλή συνέχεια. Δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι σε δύο μέρες και πιστεύω πως είναι άνθρωπος που ξέρει να δουλεύει ότι από εδώ και πέρα ο Αχαρναϊκός θα πάει καλύτερα».

Ερωτηθείς για το αν έχει… μαγικό ραβδάκι και άλλαξε την εικόνα του Πανσερραϊκού, απάντησε: «Όλα τα κάνουν τα αποτελέσματα αν στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο δεν έμπαινε εκείνο το φάουλ στο 89΄τώρα θα μιλούσαμε γι άλλα πράγματα τα αποτελέσματα φέρνουν την καλή ψυχολογία, την θετική ενέργεια, την διάθεση των παικτών για αυτό και οι παίκτες είχαν διάθεση μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που φέρνουν την καλή ψυχολογία. Για αυτό αφήστε τον Παύλο Δημητρίου και πιάστε τους παίκτες».

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Παναγιώτης Ατματσίδης δήλωσε: «Σήμερα όπως είπε ο κόουτς ήταν ένα πολύ καλή μέρα για εμάς ένα παιχνίδι το οποίο διεκδικήσαμε από το πρώτο λεπτό. Ευτυχίσαμε να σκοράρουμε από μία στημένη φάση κάτι που το είχαμε επισημάνει και στα αποδυτήρια για να είμαστε ειλικρινείς αποβάλαμε αυτή την αδράνεια των πρώτων λεπτών που είχαμε στα περισσότερα μας παιχνίδια και νομίζω πως ήμασταν το αφεντικό του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό. Το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήρθαν σαν επιστέγασμα της καλής μας προσπάθειας και της ομαδικής δουλειάς που είχαμε μέσα στο ματς δεν ήταν εύκολο παιχνίδι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία σκληροτράχηλη ομάδα. Οφείλαμε να πάρουμε τρείς βαθμούς γιατί η ομάδα έχει περιέλθει σε μία δύσκολη κατάσταση όπως όλοι γνωρίζουμε. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το παιχνίδι όποτε παίξουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep