«Θέλουμε δουλειά»

Ο Μάκης Κατσαβάκης χαρακτήρισε την Κέρκυρα πιο έτοιμη ομάδα από τον Πανσερραϊκό.

Αρκετή δουλειά θέλει ο Πανσερραϊκός όπως δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά την ήττα (1-0) από την Κέρκυρα. Αναλυτικά δήλωσε:

«Θεωρώ ότι η Κέρκυρα είναι πιο έτοιμη από μας, έχει χαράξει άλλο στόχο από το καλοκαίρι. Οι καταστάσεις την έφεραν σ' αυτή την κατηγορία αλλά απ' ό,τι έχω δει θεωρώ ότι είναι περισσότερο έτοιμη από τις άλλες ομάδες να διεκδικήσει την άνοδο. Ο εκλεκτός συνάδελφος κάνει καλή δουλειά, το ρόστερ είναι γεμάτο και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε αρκετή δουλειά. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αλλά εκτεθήκαμε πολλές φορές στην αντίπαλη επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο που καταφέραμε και ισορροπήσαμε σε μια φάση που θέλω να πως ο διαιτητής έκανε λάθος κι άφησε ένα φάουλ δεχθήκαμε το γκολ. Δεν έχω όμως καθόλου εικόνα για το γκολ που ισοφαρίσαμε κατά πόσο ήταν offside ή όχι. Θα το διαπιστώσουμε τηλεοπτικά. Πιέσαμε στο τέλος, έστω ανορθόδοξα αλλά δεν τα καταφέραμε. Το θέμα για μας στη σημερινή αναμέτρηση είναι ότι αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αναγκαστικές αλλαγές. Είχα στο μυαλό μου να κάνω ένα άλλο φρεσκάρισμα αλλά όπως και στο Κύπελλο έκανα δυο υποχρεωτικές αλλαγές έτσι και σήμερα. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε, θέλουμε δουλειά, προχωράμε κι έχει ο Θεός. Καλή συνέχεια στην Κέρκυρα».

Ο Παναγιώτης Ατματσίδης ανέφερε:

«Για μας ερχόμενοι εδώ ήταν εξαρχής ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια από τις πιο πιεστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Είχαμε προσαρμοστεί αρκετά καλά στο πλάνο μας, επιλέξαμε να δώσουμε χώρο, είχε την υπεροχή η Κέρκυρα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, οι αντίπαλοι κάποιες παραπάνω. Φαινόταν πως όποιος σκοράρει πρώτος θα κερδίσει και στο δεύτερο ημίχρονο από μια στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε γκολ κι έπειτα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο.

Ήμασταν αγχωμένοι γιατί ακόμα μια φορά κυνηγούσαμε το σκορ και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και συνεπείς με τους εαυτούς μας μας πικραίνει αυτό το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να ανταποκριθούμε στο πλάνο του νέου προπονητή 100% και να παίρνουμε νίκες γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε σε δύσκολη κατάσταση».

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep