«Πιθανή μία μεταγραφή»

Ο μέτοχος του Πανσερραϊκού, Λευτέρης Ανδρέου χαρακτήρισε μονόδρομο την άνοδο στη Super League.

Για την απόφασή του να μπει στον Πανσερραϊκό, αγοράζοντας ένα σεβαστό ποσοστό μετοχών, τις διαδικασίες μετατροπής σε ΠΑΕ και την πιθανότητα ανόδου μίλησε ο Λευτέρης Ανδρέου σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΑ Σερρών.

Μεταξύ άλλων ο Ανδρέου άφησε ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή και ανέφερε ότι: «Ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε. Κατά 95% το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα κάτι να γίνει. Εξάλλου, υπάρχει χρόνος ως τις 11 Σεπτεμβρίου».

Για την είσοδό του στην ΠΑΕ:

«'Ηταν πρόκληση για μένα. Ο Πανσερραϊκός είναι ιδέα και δεν μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Η άνοδος στη Super League είναι μονόδρομος».

Για τη μετατροπή σε ΠΑΕ:

«Έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες και άμεσα θα ανακοινωθεί το νέο ΔΣ. Όλοι είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά. Δίνουμε και την ψυχή μας».

Για το μπάτζετ:

«Πήραμε καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, κάναμε την υπέρβαση. Σίγουρα το μπάτζετ είναι υψηλό. Αλλά μόνο έτσι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις. Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν μας απασχολούν».

Για τους οπαδούς:

«Είναι ο 12ος παίκτης μας. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα μπούμε τσάμπα στο γήπεδο. Ζητάμε τη στήριξή του με την αγορά διαρκείας και με τη διαρκή παρουσία του στο γήπεδο».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 11:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep