«Σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Οι Γιώργος Πετράκης, Κώστας Τεγούσης αναφέρθηκαν στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΧ Κισσαμικού με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Συγκέντρωση, σοβαρότητα και πειθαρχία ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Γιώργος Πετράκης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του ΑΟΧ Κισσαμικού με τον ΑΟ Τρίκαλα. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «κυανόλευκων»:

«Θα παίξουν τον ρόλο τους και το ότι ο ΑΟ Τρίκαλα δεν έχει συλλέξει κάποιο βαθμό και για εμάς που ψάχνουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας καλά. Να προσπαθήσουμε πολύ γι' αυτό, όπως το έχουμε κάνει όλη την εβδομάδα και αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα είμαστε κοντά να διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα και τη νίκη που είναι ο στόχος μας».

Για τις διαφορές του αγώνα σε σχέση με αυτόν απέναντι στον Εργοτέλη:

«Είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Και τις δύο τις χαρακτηρίζει το γεγονός ότι έχουν παίκτες με ποιοτικό χαρακτηριστικά. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είδαμε και τις προάλλες ότι μία στιγμή συγκέντρωσης σε στατική φάση μας στοίχισε και κυνηγούσαμε το σκορ. Χρειάζεται μεγάλος βαθμός ετοιμότητας και συγκέντρωσης. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα».

Ο Κώστας Τεγούσης που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι το ματς κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει βαθμό, απάντησε:

«Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο που έχουμε. Τα δύο ανεπτιτυχή αποτελέσματα μας δίνουν έξτρα κίνητρο για ένα νέο ξεινημα. Ο ΑΟΤ είναι μία δύσκολη ομάδα με μία δύσκολη έδρα, αλλά με την προσπάθεια που γίνεται θα έχουμε ένα νέο ξεκίνημα και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Κλειδιά του αγώνα ποια θα είναι;

«Το πάθος και η δύναμη είναι κύρια στοχεία. Εκεί θα κριθεί όπως και ποιος το θέλει πιο πολύ».

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep