«Στις... λεπτομέρειες» (video)

Ομάδα με πολύ τρέξιμο και κίνητρο χαρακτήρισε τον Εργοτέλη ο Γιώργος Πετράκης. Γκίνη: «Νίκη οπωσδήποτε».

Τις καθιερωμένες δηλώσεις εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί έκανε ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης. Εν όψει του ντέρμπι με τον Εργοτέλη ο ίδιος έδειξε πόσο υπολογίζει τον αντίπαλο και τόνισε ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ένα κρητικό ντέρμπι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έτυχε και τους αντιμετωπίσαμε σε φιλικό, αλλά τους έχουμε δει κιόλας. Μία ομάδα με πολύ τρέξιμο, κίνητρο. Παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες. Από την άλλη νομίζω και για εμάς είναι ένα ματς που, σίγουρα, θέλουμε να το διεκδικήσουμε και να το κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Θα κριθεί, σίγουρα, στις λεπτομέρειες, αλλά περισσότερο θα παίξουν ρόλο η συγκέντρωση, το πάθος, η δύναμη, οι προσωπικές μονομαχίες και το κατά πόσο θα βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες σε υψηλή απόδοση με βάση τα δικά τους στάνταρ.

Δεν είμαι σε θέση να πω ότι θα υπάρξουν αλλαγές ή οτιδήποτε άλλο, όμως επειδή και ο Εργοτέλης έχει μία καλή ομάδα, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε καλά σαν ομάδα ασχέτως σχηματισμού ή προσώπων. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, οπότε όποιος και αν κληθεί να παίξει θα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο Νταμιάν Γκίνη είπε:

«Δεν διαφέρει σε κάτι από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Όλα τα κοιτάμε το ίδιο. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, γιατί βλέπουμε ότι οι ομάδες που πάνε για τις υψηλές θέσεις έφεραν άσχημο αποτέλεσμα. Σίγουρα θέλουμε να ανέβει η ψυχολογία μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που είναι πολύ δύσκολη. Όλες οι ομάδες έχουν κάτι να παρουσιάσουν και αυτό είναι πολύ θετικό για το πρωτάθλημα».

Για τον Εργοτέλη:

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παρότι άλλαξε προπονητή δεν έχει αλλάξει φιλοσοφία παιχνιδιού. Προσπαθούν να παίξουν από πίσω, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και νατο συνδυάσουν με αποτέλεσμα. Κι εμείς προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά θα κριθεί στο σχέδιο. Παίζουμε στην έδρα μας και σίγουρα θα είμαστε πιεστικοί».

Για τους οπαδούς:

«Πάντα ο κόσμος με τον παλμό του όταν είναι πολύς μας βοηθάει να παίρνουμε ψυχολογία. Εμείς σαν επαγγελματίες, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Είναι κάτι θετικό να παίζουμε με γεμάτο γήπεδο».

Απόδοση: FL News

Media

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep