Ασταμάτητος στο Κρανίδι

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου με εντυπωσιακό τρόπο και νίκη 7-3 απέναντι στην Ερμιονίδα.

Φουριόζος μπήκε στις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Οι Κρητικοί πέρασαν... αέρα από το Κρανίδι και επικράτησαν με το εντυπωσιακό 7-3 της Ερμιονίδας! Έτσι, θα είναι παρόντες στην κλήρωση της Τρίτης (18/09) για τους «32» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη εμφανίστηκε με την απαιτούμενη σοβαρότητα στο παιχνίδι της Κυριακής (16/09) και μόλις στο 11' από μπαλιά του Τεγούση ο Αρναρέλλης άνοιξε το σκορ με πλασέ. Οι γηπεδούχοι έβαλαν... προσωρινά δύσκολα στον ΑΟΧ Κισσαμικό, αφού ισοφάρισαν στο 21' με τον Πούτσι. Το τέρμα αυτό έβγαλε αντίδραση στους φιλοξενούμενους. Αρχικά ο Σιμόν είχε δοκάρι στο 30' και στο 37' από δική του εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιές των Καντιμά, Φαζού ο Ρίσκι έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κρητική ομάδα ήταν καταιγιστική. Στο 47' ο Καντιμά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και ο Αρναρέλλης στο 54' το 1-4. Μία αδράνεια της άμυνας το 59' έδωσε την ευκαιρία στην Ερμιονίδα να μειώσει με τον Τριμπόνια στο 59', αλλά ο ΑΟΧ Κισσαμικός σημείωσε τρία ακόμα τέρματα με τους Αποστολόπουλο (73'), Γκίνη (79') και Αρναρέλλη (87'). Στις καθυστερήσεις ο Μακρίδης με πέναλτι διαμόρφωσε το 3-7 έπειτα από ανατροπή του Τριμπόνια από τον Παπαδόπουλο.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας, Τρέσα (51' Γεωργακοπουλος), Σκαρτσίλας (80' Καλογιάννης), Πούτσι, Αρβανιτάκης (59' Μακρίδης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Καντιμά, Γκίνη, Τεγούσης (67' Σάλιακας), Σιμόν (82' Βρεττός), Αρναρέλλης, Ρίσκι (72' Αποστολόπουλος).

Διαιτητής: Ανδριανός (ΕΠΣ Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (ΕΠΣ Αχαΐας)-Καραλής (ΕΠΣ Ηλείας)

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep