Στη Γ' Εθνική ο Νικόλτσης

Ο Γιώργος Νικόλτσης αποχώρησε από τον ΑΟΧ Κισσαμικό και έδωσε τα χέρια με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Τα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών του ΑΟΧ Κισσαμικού λήγουν και ένας εξ αυτών βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο λόγος για τον 26χρονο επιθετικό, Γιώργο Νικόλτση, ο οποίος το Σάββατο (09/06) ανακοινώθηκε από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και θα συνεχίσει στη Γ' Εθνική την επόμενη χρονιά.

Ο Νικόλτσης στο πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 16 συμμετοχές, ενώ είχε και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο. Η ανακοίνωση της νέας του ομάδας:

«Υλοποιείται από πολύ νωρίς ο προγραμματισμός για την ομάδα μας, εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπως είχε εξάλλου τονίσει ο προπονητής Θανάσης Κολιτσιδάκης στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

Με ένα πολύ ηχηρό όνομα, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ξεκίνησε την ενίσχυσή της για τη νέα χρονιά, καθώς ο Γιώργος Νικόλτσης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, παρόντος του προέδρου Γιάννη Μυλωνάκη και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Νίκου Βαγιωνάκη. Ο 26χρονος επιθετικός έχει παραστάσεις και εμπειρίες, τόσο από τη Super League, όσο και από τη Football League.

Ξεκίνησε την πορεία του από την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, από την οποία μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα το 2011. Ακολούθησε ένας χρόνος στην ομάδα του Φωκικού και κατόπιν η επιστροφή στην Ένωση για προετοιμασία το 2012. Από τον Δικέφαλο βρέθηκε να αγωνίζεται με την Γλυφάδα, ενώ τον Αύγουστο του 2013 πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Νάουσας.

Το καλοκαίρι του 2014 «κατέβηκε» Κρήτη για λογαριασμό της Επισκοπής, όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο, πριν περάσει και πάλι στα «σαλόνια» της Super League για λογαριασμό του Πανθρακικού του 2015. Τελευταίος σταθμός του Νικόλτση η ομάδα του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός, στην οποία αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι πρότινος.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο με την ομάδα μας».

Last modified onΣάββατο, 09 Ιούνιος 2018 12:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep