Από την προπόνηση στο πλοίο

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση την Πέμπτη (12/4) και θα αναχωρήσει για τις Σέρρες. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση την Πέμπτη (12/4) και θα αναχωρήσει για τις Σέρρες.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/4) με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

[googlead][/googlead]

Προπόνηση 70 λεπτών έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού το απόγευμα της Τετάρτης (11/4) και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Πετράκης έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην αερόβια ικανότητα και τις ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Πέμπτης (12/4), ώστε να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό αρχικά το λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια την πόλη των Σερρών. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Πετράκη και όλοι είναι στη διάθεσή του. Ο Ξύδας, άλλωστε, που έχει συμπληρώσει κάρτες χάνει τελικά το ματς της 29ης αγωνιστικής με τον Παναιγιάλειο.

Last modified onΤετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep