Εκτός λόγω ροτέισον

Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο σκόρερ του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού Μηνάς Χαλκιαδάκης.

[googlead][/googlead]

Η απουσία του Μανώλη Σάλιακα από το ματς του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά (31/1, 15:00) ήταν δεδομένη εκ των προτέρων, αφού είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή καρτών στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο θα μπορούσε να θεωρηθεί έκπληξη ο αποκλεισμός του Μηνά Χαλκιαδάκη από την αποστολή.

Ο 23χρονος επιθετικός δεν είναι αναντικατάστατος, ωστόσο προερχόταν από ένα σερί ως βασικός και μάλιστα είχε σκοράρει στο τελευταίο παιχνίδι (3-1) με τον Αιγινιακό.

Η εξήγηση που δίνεται από τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό είναι πως η απουσία του από την αποστολή οφείλεται στο απαιτούμενο ροτέισον, λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Η 14η αγωνιστική, άλλωστε, είναι εμβόλιμη.

Θυμίζουμε ότι ο Χαλκιαδάκης δεν είχε ούτε μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, αλλά έκτοτε έπαιξε σε έξι αγώνες. Μέσα στον Γενάρη μάλιστα έχει τέσσερις εμφανίσεις ως βασικός (6/1 με ΟΦΗ, 14/1 με Αναγέννηση Καρδίτσας, 21/1 με Παναιγιάλειο και 27/1 με Αιγινιακό).

Ο Γιώργος Πετράκης, πάντως, έχει δείξει ότι δίνει ευκαιρίες σε όλους και δεν έχει πρόβλημα να ανοίξει το ροτέισον επιβραβεύοντας παίκτες που προσπαθούν και βελτιώνονται.

Εν τω μεταξύ, η αποστολή της ομάδας κατέφθασε το πρωί της Τρίτης 30/1 στο λιμάνι του Πειραιά και ξεκίνησε οδικώς για τη Θεσσαλονίκη.

Στο ματς της Τετάρτης (31/1) θα προσπαθήσει να πετύχει 4η σερί νίκη στη Football League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep