«Η ομάδα χτίζει… χαρακτήρα»

Στο εκρηκτικό ξεκίνημα του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού κόντρα στον Αιγινιακό στάθηκε ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Πετράκης- Χαλκιαδάκης: «Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο». 

[googlead][/googlead]

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο Γιώργος Πετράκης μετά την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό. Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο πολύ καλό πρώτο μισάωρο της ομάδας του, λέγοντας:

«Ήταν ένα σπουδαίο ματς για εμάς στην έδρα μας και θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα που είχαμε μέχρι πρότινος. Με βάση αυτό και με το πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας στα πρώτα 30′ ήταν σε ένα πολύ καλό επίπεδο και όπως εμείς θέλουμε να είμαστε σαν ομάδα.

Οι παίκτες έκαναν πολύ καλή προσπάθεια, καταφέραμε και πετύχαμε τρία γκολ και σίγουρα γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Λίγο μετά το 30-35′ και το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στο 45′ μας έκανε και λόγω απειρίας να κρατήσουμε ώστε να διατηρήσουμε αυτό που είχαμε κεκτημένο μέχρι τότε, που είχε να κάνει με τη διαφορά των δύο τερμάτων.

Η ομάδα χτίζει… χαρακτήρα και αυτές οι νίκες είναι που θα μπορούν να μας δώσουν πράγματα και για τη συνέχεια. Έχουμε πολύ γρήγορα παιχνίδι μπροστά μας, την Τετάρτη, οπότε είμαστε αναγκασμένοι να το ξεχάσουμε γρήγορα και να πάμε παρακάτω».

Στην συνέχεια ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε:

Στο αν ήταν στο «μυαλό» το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και δεν υπήρξε η ίδια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν έχει να κάνει με το ότι οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους αυτό. Περισσότερο έχει να κάνει με το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που δημιουργείται σε όλους τους ανθρώπους όταν κάνει έχουν κατακτήσει και θέλουν να το διατηρήσουν. Αυτός ήταν ο λόγος, που ακόμα και σε αυτό το κομμάτι τα παιδιά το έκαναν αρκετά καλά».

Στο αν έγιναν οι αλλαγές με το βλέμμα στο ματς της Τετάρτης: «Όχι. Οι αλλαγές έγιναν για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η σκέψη μας ήταν μόνο σε αυτό».

Τους ποδοσφαιριστές των Κρητικών εκπροσώπησε ο Μηνάς Χαλκιαδάκης, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του: «Έγινε ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο κατά βάση νεανικές ομάδες, όπως είμαστε εμείς έτσι είναι και ο Αιγινιακός. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε μία εξαιρετική εικόνα, είχαμε μία αδράνεια στα τελευταία λεπτά αλλά νομίζω ότι σε κάθε ματς μπορεί να συμβεί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι κάναμε εσκεμμένα τη διατήρηση του σκορ, μας… βγήκε έτσι. Είμαστε ευχαριστημένοι και κοιτάμε τη συνέχεια που έχει πολύ δύσκολα ματς στη σειρά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep