«Ήμουν σίγουρος…»

Ο Γιώργος Πετράκης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους παίκτες του αλλά και για την ποιότητα του ρόστερ της Δόξας Δράμας- Χαλκιαδάκης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν». 

[googlead][/googlead]

Εμφανώς ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στην Δόξα  εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Δράμας. Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και την ποιότητα του ρόστερ της Δόξας Δράμας.

Αναλυτικά: «Καταρχήν παίξαμε με μια ομάδα που κατά την γνώμη μου διαθέτει από τα ποιοτικότερα ρόστερ στην κατηγορία. Μια ομάδα με ιστορία και με μεγάλη δυναμική. Πραγματικά θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα για την συνέχεια. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήρθαμε αρκετά προετοιμασμένοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε νε περιορίσουμε τον αντίπαλο, να μην μας κάνει σημαντικές ευκαιρία. Εμείς από την πλευρά μας στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε μια δύο σημαντικές ευκαιρίες και δυο τρεις ακόμα καλές προϋποθέσεις για να απειλήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι δεχτήκαμε ένα γκολ, τα παιδιά δεν παράτησαν το παιχνίδι. Έκαναν σπουδαία προσπάθεια. Για μένα δίκαια ήρθε το γκολ που πετύχαμε, γιατί είχαμε και ένα δοκάρι νωρίτερα. Κλείνοντας μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο για τις δύο ομάδες, βάσει ευκαιριών και βάση συνολικής εικόνας. 

Θα ήθελα να σταθώ σε κάτι ακόμα και έχει να κάνει με το ότι σήμερα ήρθαμε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες. Αυτό που δείχνουμε ως ομάδα είναι ότι διαθέτουμε ένα ρόστερ που όποιος και να μπει να αγωνιστεί, δείχνει μεγάλη ποιότητα. Και αξίζουν πραγματικά σε όλους συγχαρητήρια».

Στην συνέχεια σε ερώτηση για το πώς ορίζει το δίκαιο του αποτελέσματος, πρόσθεσε: «Στατιστικά να το πάρουμε, νομίζω ότι οι ευκαιρίες που έγιναν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν πάνω κάτω μοιρασμένες. Αυτό εννοώ λέγοντας δίκαιο αποτέλεσμα. Ήμασταν τυχεροί στην κεφαλιά του Πετρόπουλου που πραγματικά ήταν σπουδαία ευκαιρία. Στην προηγούμενη φάση όμως εμείς είχαμε ένα παράλληλο κόψιμο στην εστία που θα μπορούσαμε εμείς να έχουμε πετύχει ένα γκολ. Αλλά είχαμε και ένα δοκάρι».

Τέλος ο νεαρός τεχνικός υποστήριξε πως περίμενε ότι η ομάδα του θα ήταν ανταγωνιστική: «Ήμασταν αισιόδοξοι. Το είπα στους παίκτες μου. Είμαστε μια ομάδα που μας ταιριάζουν τα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε ενέργεια, ταχύτητα και μπορώ να πω ότι ήμουν σίγουρος πως θα ήμασταν επικίνδυνοι για την Δόξα. Ήθελα να δω πόσο θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πολύ μεγάλη ποιότητα που έχουν οι παίκτες της Δόξας. Πραγματικά μέσα από συνολική εικόνα και με ομαδική δουλειά δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Μηνάς Χαλκιαδάκης, τόνισε πως ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός δεν φοβάται κανέναν: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα όπως είπε και ο προπονητής μου. Υπήρξαν φάσεις και από τις δύο ομάδες. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι. Δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Αυτό το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο για εμάς και το αφιερώνουμε σε αυτούς που έμειναν πίσω στην Κρήτη. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η Δόξα Δραμας ίσως είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και δείξαμε οτι δεν φοβόμαστε κανέναν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep