Επίσημα «Ακρίτας» ο Κίκε

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην άσσου του Κισσαμικού, Μπούλα Κίκε

Με μία λιτή ανακοίνωση η Ξάνθη έκανε γνωστή την έναρξη συνεργασίας με τον Μπούλα Κίκε. Όπως σας είχε ενημερώσει από τις 28 Απριλίου το Fl News, ο μεσοεπιθετικός από την Ισημερινή Γουινέα βρισκόταν στο πλάνο του επιτελείου της ακριτικής ομάδας, το οποίο και αποφάσισε, τελικά, να προχωρήσει στην απόκτηση του του πρώην ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού.

Ο 24χρονος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα του Κισσαμικού, έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές και τρία τέρματα (24/2 στο πρωτάθλημα και 4/1 στο κύπελλο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Enrique Boula Senobua.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μετακίνησης του Κίκε στην ομάδα της Ξάνθης, η διοίκηση του Κισσαμικού εξέδωσε και αυτή, από την πλευρά της, ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον παίκτη για στην προσφορά του:

«Στην Ξάνθη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κίκε, που έγινε ο επόμενος ποδοσφαιριστής για τον οποίο η ομάδα μας αποτέλεσε «σκαλοπάτι» για το άλμα στην καριέρα του και την παρουσία του στη Super League. Είχαν προηγηθεί οι Ντεντάκης (Πλατανιάς), Χολέβας (Πανιώνιος) και Ενγκουέμ (Ατρόμητος), που τα προηγούμενα χρόνια μέσω της παρουσίας τους στον Κισσαμικό μετεγγράφηκαν σε ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να επιτευχθούν οι στόχοι του».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 13:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep