Δεν χάνει απέναντι σε ισοδύναμους

Μόλις δύο ισοπαλίες με ομάδες από τις θέσεις 5-18, μετρά στο γήπεδο του ο Κισσαμικός

Ο Κισσαμικός δείχνει να τα βρίσκει… σκούρα εκτός έδρας, όμως τα πράγματα αλλάζουν δραματικά, όταν αγωνίζεται στο γήπεδο του και ειδικά με ομάδες από την πρώτη πεντάδα και κάτω. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι αριθμοί λένε την αλήθεια, καθώς, αν εξαιρέσουμε τις ομάδες της… πρώτης ταχύτητας του πρωταθλήματος, από εκεί και πέρα, ο Κισσαμικός δείχνει ασταμάτητος στα Χανιά.

Χαρακτηριστικό πως εντός έδρας, οι Χανιώτες έχουν πετύχει τις οκτώ από τις συνολικά εννιά νίκες τους στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τις ήττες τους; Αυτές είναι τέσσερις και συγκεκριμένα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλων Σμύρνης (0-1), την δεύτερη Λαμία (1-2), τον τρίτο Άρη (0-1) και τα πέμπτα Τρίκαλα (1-3).

Από εκεί και πέρα, καμία, μα καμία ομάδα από τις θέσεις 5-18, δεν έχει φύγει με το τρίποντο από τα Χανιά. Ούτε καν ο τέταρτος ΟΦΗ (1-1). Οι μοναδικές, μάλιστα, ομάδες που δεν έχουν φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι από τα «Περιβόλια», είναι τα… Χανιά (που χρησιμοποιούν την ίδια έδρα) και ο Πανελευσινιακός (1-1). Όλες οι υπόλοιπες ομάδες, είτε εύκολα είτε δύσκολα, έφυγαν ηττημένες από την Κρήτη και αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο των γηπεδούχων, ενόψει των εντός έδρας αγώνων με Αγροτικό Αστέρα (28/05) και Πανσερραϊκό (04/06).

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep