«Δεν μας αξίζει αυτή η θέση»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος υποστήριξε ότι ο Κισσαμικός δεν αξίζει να είναι 14ος στη βαθμολογία.

Την πεποίθησή του ότι ο Άρης επικράτησε δίκαια του Κισσαμικού κατέθεσε ο τεχνικός της ομάδας του Καστελλίου, Σπύρος Μπαξεβάνος, ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση μετά το 1-0 στο Βικελίδης ανέφερε: «Να ευχαριστήσω τον Άρη, τον Ερασιτέχνη, τον κ. Ψηφίδη που έδωσαν την δυνατότητα στον γιο μου να ανοίξει τα φτερά του, να κάνει το βήμα σε ένα ευρωπαϊκό σύλλογο» (σ. ο γιος του προπονητή του Κισσαμικού παίζει στην ομάδα Νέων της Λάτσιο).

Για το ματς:

«Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να πάρουμε κάτι, όπως από όλα τα παιχνίδια. Ο Κισσαμικός παίζει μόνο για τον εαυτό του για να σωθεί. Σήμερα ο Άρης ήταν καλύτερος ειδικά στο πρώτο μέρος, με διαφορά. Ξέραμε ότι έχει πίεση για το αποτελέσμα, δεν τα καταφέραμε για μία ακόμα φορά. Το γκολ έκανε λίγο πιο εύκολο το έργο του Άρη, χωρίς να κάνει την μεγάλη φάση. Δεν μας αξίζει αυτή η βαθμολογική θέση, να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, δίκαια κέρδισε σήμερα.

Eίχαμε ματς την Τετάρτη, περίμενα ότι θα κουραστούμε. Κάναμε αρκετές αλλαγές, μπήκαν παιδιά που δεν αγωνίστηκαν. Αφησα εκτός 18άδας παιδιά, που την επόμενη Κυριακή θα παίξουν. Το θεωρώ φυσιολογικό να κάθεσαι πίσω και να κρατάς το αποτέλεσμα. Η δική μας η ομάδα δεν είχε να χάσει τίποτα».

Από την πλευρά του ο αμυντικός του Κισσαμικού, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, είπε:

«Σήμερα παίξαμε ένα ματς που ξέρουμε με ποιον παίζαμε, γιατί θα τα έδινε όλα ο Άρης. Όπως είπε και ο προπονητής, ακούσαμε τις συμβουλές του, είχαμε ματς την Τετάρτη, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, για να μεταφέρουμε το άγχος στον Άρη. Εχουμε κι εμείς μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, η εικόνα μας ήταν τέτοια που μπορούσαμε να πάρουμε κάποιος πόντους, όπως και με την Λαμία. Δεν αξίζει η ομάδα να βρίσκεται εκεί. Η ομάδα έχει προσωπικότητες που έχουν την εμπειρία να φύγουμε από αυτή τη θέση».

Πηγή: pressaris.gr

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep