Με τους νέους στον Εύοσμο

Στην αποστολή του Κισσαμικού μπήκαν για πρώτη φορά οι Μπουγαΐδης και Ψιάνος.

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κισσαμικού επί κρητικού εδάφους ενόψει της σαββατιάτικης (11/02) αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι Κρητικοί είχαν μία ημέρα λιγότερη για να ετοιμαστούν για το ματς της 15ης αγωνιστικής της Football League, καθώς λόγω της εκκένωσης της περιοχής του Ευόσμου για τη βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εντοπίστηκε στο Κορδελιό, άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (12/02).

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το παιχνίδι τους νεοαποκτηθέντες Μπουγαΐδη και Ψιάνο, που επέλεξαν αντίστοιχα το «24» και «17» στις φανέλες τους και μπήκαν για πρώτη φορά στην αποστολή, ενώ από την άλλη εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Τιάγκο Σίλβα και Θέος. Επίσης δεν υπολογίζεται ο Νικόλτσης, το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Αναλυτικά η αποστολή, η οποία αναχωρεί το βράδυ της Πέμπτης (09/02) από τα Χανιά: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Ψιάνος, Γκούμας, Ενγκουέμ, Μάριο Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Κίκε, Στογιάνοφ, Μάντζης, Μίλιτς.

Last modified onΠέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 13:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep