«Να μην φύγουμε με… σκυμμένο κεφάλι»

Ο Λευτέρης Γιαλούσης μίλησε για την επόμενη «μάχη» του Κισσαμικού με τον Αγροτικό Αστέρα.

Πειθαρχία και σοβαρότητα συνέστησε ο Λευτέρης Γιαλούσης ότι χρειάζεται να επιδείξει ο Κισσαμικός στο επόμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο προκειμένου οι Κρητικοί να μην αποχωρήσουν με… σκυμμένο κεφάλι.

Ο 31χρονος αμυντικός μίλησε στον «Αthletic Radio 104.2» μεταξύ άλλων για τη νίκη επί του Παναιγιάλειου (2-1), το επόμενο ματς με τους «σταχυοφόρους», για την επιλογή του να επιστρέψει στην Κρήτη, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νίκη επί του Παναιγιάλειου (2-1): «Ήταν επιτακτική ανάγκη η νίκη για μας. Παίζαμε με μία ομάδαπου είναι κοντά μας στην βαθμολογία. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε. Αν και μας ισοφάρισαν 1-1 δεν αγχωθήκαμε αλλά ούτε και κινδυνέψαμε αφου ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε με πίεση αφού όταν δεν κερδίζεις υπάρχει άγχος. Η ομάδα μας δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την βαθμολογική θέση. Η νίκη αυτή μας δίνει ώθηση για την συνέχεια».

Για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο: «Είναι μία ομάδα με πολύ δυνατή έδρα. Θυμόμαστε οτι κέρδισε και τον ΟΦΗ εκεί. Ήδη προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί για να μην φύγουμε από το γήπεδο με… σκυμμένο το κεφάλι».

Για την έως τώρα εμπειρία του από την ομάδα και την πορεία της: «Είμαι περίπου 20 μέρες στον Κισσαμκό και διαπιστώνω και απο κοντά τις δυνατότητες και το ταλέντο αυτής της ομάδας. Κάναμε την «κοιλιά» μας, ήταν μία κακή παρένθεση, και αφού… «χτύπησε»  το καμπανάκι τώρα κοιτάμε την συνέχεια όπου αν έχουμε «καθαρό» μυαλό θα βρούμε τον… δρόμο μας. Τώρα θα μπουν και οι νέοι στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στον Κισσαμικό και είμαστε μία οικογένεια. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για μένα να έρθω στην ομάδα. Είναι δύο ώρες από το σπίτι μου και χαίρομαι που ήρθα σε μία υγιή ομάδα, όπου κάθε παίκτης θα ήθελε να παίζει. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σοβαρο, αξιόλογοι και την αγαπάνε. Σου παρέχουν φιλοξενία και είναι συνεπείς σε όλα».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Football League: «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ οτι είναι το πιο δυνατό και ανταγωνιστικό της τελευταίας πενταετίας. Είναι αμφίρροπο και οι ομάδες που πάνε  για άνοδο θα έχουν πολλές…γκέλες ακόμα. Υπάρχουν καλές έδρες και όλα τα ματς έχουν ενδιαφέρον. Χρειάζεται να έχεις διάρκεια και βάθος στο ρόστερ. Το πρόγραμμα είναι βαρύ με συνεχόμενα ματς».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα σε Πανελλήνιο επίπεδο. Υπάρχει πίεση αφού το βάρος της φανέλας είναι μεγάλο και δεν είναι για να παίζει σε αυτή την κατηγορία. Όταν δεν νικάς υπάρει άγχος και ο κόσμος δυσανασχετεί. Τώρα έχει νέο προπονητή και θα πρέπει να αρχίσει να «χτίζει» θετικό σερί. Θα πρέπει να βελτιωθεί κυρίως στα εκτός έδρας ματς και να μην ξαναχάσει βαθμούς εντός. Έχω δει τα περισσότερα ματς του και είναι μία καλή ομάδα με δυνατότητες. Έχει παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Υπάρχει το άγχος και η πίεση να φτάσει και πάλι ψηλά. Έχει μείνει πίσω, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα υπάρχει ακόμα κάτι παραπάνω από έναν γύρο πρωταθλήματος. Είναι υποχρέωση του να ανέβει».

Για τον ΑΟ Χανιά: «Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Mε τον νέο προπονητή έχει πάρει πολλές νίκες και έχει πάθος και ενέργεια. Θα έχει καλή συνέχεια».

Για το αν επιστρέψει στο Ηράκλειο: «Τώρα γύρισα στην Κρήτη και αν είμαστε καλά  και βαστάνε τα πόδια μου ενδεχομένως  να έρθω κάποια στιγμή ξανά στο Ηράκλειο. Όλα έρχοντι στην ώρα τους. Πάνω από όλα η υγεία».

Για το Εργοτέλης – ΠΟΑ 1-1: «Ήταν ένα σημαντικό ματς, ένα δυνατό ντέρμπι. Κι οι δύο ομάδες είναι καλές και δυνατές με καλούς και έμπειρους παίκτες. Ο ΠΟΑ έχει καλό υλικό και έναν πολύ καλό προπονητή. Ο Εργοτέλης έχει βρει τον δρόμο του και θεωρώ οτι θα ανέβει. Δεν του αξίζει η Γ εθνική, είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ».

Για τον Ηρόδοτο: «Παρακολουθώ την πορεία του στην Α1. Θα ανέβει σίγουρα. Έχει πολύ καλή ομάδα και υπάρχει ηρεμία σε όλα τα επίπεδα. Έχει πολλούς φιλάθλους και εξαιρετικό υλικό. Η διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες».

Για τα όσα έζησε με τον υποβιβασμό του Εργοτέλη πριν δύο χρόνια και την αποχώρηση του Πανθρακικού: «Είναι οτι χειρότερο έχω βιώσει. Ξέρω πως νιώθουν οι παίκτες του Πανθρακικού. Είναι άσχημο και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής να βρουν σύντομα ομάδα γιατί είναι στον… αέρα. Χρειάζεται δύναμη και υπομονή. Τα πέρασα και γω».

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του Κισσαμικού: «Το θέμα είναι να βρούμε την βθμολογική μας ηρεμία. Δεν θέλω να σκεφτώ οτι θα παλέψουμε για την παραμονή. Δεν είμαστε για να παίζουμε για αυτό τον στόχο. Δεν μας αξίζει. Είμαστε μία ομάδα που τα έχει όλα και θα πρέπει να «μάχεται» για να μπει στην πεντάδα».

Για το κρητικό ποδόσφαιρο: «Τα Χανιά έχουν πάρει… κεφάλι τα τελευταία χρόνια. Το Ηράκλειο είναι σε ανοδική πορεία και υπάρχει ταλέντο. Γίνεται καλή δουλειά και έχει ομάδες που πρέπει να πρωταγωνιστούν».

Last modified onΤετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 11:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep