Διώξεων... αναβολές

Μόνο ο Ηρόδοτος απολογήθηκε μέσω υπομνήματος για τη δίωξη σχετικά με απλήρωτα πρόστιμα. Αναβολές για Αιγινιακό, Απόλλωνα Λάρισας.

Πειθαρχικές διώξεις έχουν ασκηθεί σε ομάδες της Football League λόγω οφειλών προς την ΕΠΟ που ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ. Την Παρασκευή (15/03) είχαν κληθεί σε απολογία οι Ηρόδοτος, Αιγινιακός, Απόλλων Λάρισας, αλλά οι δύο τελευταίοι εξασφάλισαν αναβολή. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρακολούθησε τη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

«Ο Απόλλων Λάρισας θα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες, αφού λήγει και η προθεσμία για τη διαδικασία αδειοδότησης», είπε προς την έδρα ο νομικός των Θεσσαλών, Αργύρης Λίβας. Ζήτησε έτσι αναβολή για τις 29 Μαρτίου.

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα της βόρειας Πιερίας, την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της και β' αντιπρόεδρος της Football League, Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Αιτήθηκε και αυτός αναβολής λόγω αδυναμίας παράστασης του Γιώργου Ζελελίδη και η απολογία των «κυανόλευκων» μετατέθηκε για τις 22 Μαρτίου. Μέσω υπομνήματος απολογήθηκε, τέλος, η ΠΑΕ Ηρόδοτος.

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2019 14:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep