Πρόταση αθώωσης Καλογιάννη

Την αθώωση του πρώην προέδρου της Football League πρότεινε ο Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Την αθώωση του πρώην προέδρου της Football League πρότεινε ο Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο Εισαγγελέας Χαράλαμπος Τζώνης πρότεινε την αθώωση του Σπύρου Καλογιάννη για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας που εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συνεχίστηκε η δίκη για την Κάρτα Υγείας της ΕΠΟ στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στην οποία ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης. Το πρωί της Πέμπτης (15/11) υπήρξε η πρόταση του Εισαγγελέα, Χαράλαμπου Τζώνη, ο οποίος πρότεινε την αθώωση του Σπύρου Καλογιάννη, επειδή όπως είπε ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ από το 2010 και η υπόθεση ξεκίνησε το 2005, αλλά και πως είχε θέση εκπροσώπου της δεύτερης κατηγορίας και όχι σημαντική θέση στο Συμβούλιο.

Αντίθετα, ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή για τους εννέα από τους 22 κατηγορούμενους από την ΕΠΟ. Πρόκειται για τους Βασίλη Γκαγκάτση, Γιώργο Γκιρτζίκη, Σοφοκλή Πιλάβιο που είχαν διατελέσει πρόεδροι της Ομοσπονδίας, καθώς και τους Γιάννη Οικονομίδη, Γιώργο Σιντόρη, Ευάγγελο Τοπολιάτη, Βασίλη Χατζηαποστόλου, Νίκο Προύντζο και Γιώργο Καραμελίδη. 

Από την άλλη πλευρά, για τις εμπλεκόμενες στο σκάνδαλο εταιρείες Opentec και PCSystems, προτάθηκε η ενοχή των Παντελή Κύρκα, Κωνσταντίνου Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδη, Κωνσταντίνου Βουρδάκη. 

 

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep