Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

ΟΤΕ TV και του χρόνου

O OTE TV ανανέωσε τη συνεργασία του με την Football League και θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για την σεζόν 2012-13. O OTE TV ανανέωσε τη συνεργασία του με την Football League και θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για την σεζόν 2012-13.

Ανανενώθηκε η συμφωνία της Football League με τον OTE TV που θα μεταδίδει και την ερχόμενη σεζόν τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της Football League εξασφάλισε το πρώτο του επιβεβαιωμένο έσοδο για την ερχόμενη σεζόν, αφού ανανεώθηκε το συμβόλαιο με τον OTE TV για ένα ακόμη χρόνο.

Το συνδρομητικό κανάλι θα πληρώσει γύρω στα 2 εκατ. ευρώ για τη νέα σεζόν και το θετικό είναι πως δεν υπήρξε μείωση στα χρήματα σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα. Βέβαια το ποσό ήταν ήδη αρκετά χαμηλό για τους συλλόγους και έτσι έμεινε στο ίδιο ύψος και ουσιαστικά εξασφαλίζει γύρω στις 100.000 ευρώ για κάθε ομάδα της Football League.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα υπάρξουν συζητήσεις και με ελεύθερο κανάλι ώστε να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη μιας αναμέτρησης.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep