«Έχουμε τρελαθεί»

Μετά από δύο ανταγωνιστικές αγωνιστικές, δεν έχει λυθεί κανένα πρόβλημα της Football League

Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στον Arena fm, με τους ιδιοκτήτες να έχουν κουραστεί να πληρώνουν. Όσο για τις διαπραγματεύσεις για τηλεοπτική στέγη ο αντιπρόεδρος της Λίγκας και τεχνικός διευθυντής του Αχαρναϊκού, επεσήμανε πως η διακοπή δεν τις ευνόησε, ενώ εκτίμησε πως η καλύτερη λύση θα ήταν η συμφωνία με τον ΟΤΕ TV.

Οι δηλώσεις του Λεουτσάκου:

«Ζητήσαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν. Μάθαμε ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Κάναμε ραντεβού με τον Υπουργό, μετά άλλαξε ο Υπουργός. Βάλαμε από την τσέπη μας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, παίξαμε δυο ανταγωνιστικές αγωνιστικές και μετά τι; Εμείς θα ζητήσουμε να μη ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε τρελαθεί. Τώρα τι θα μας πουν; Κάναμε δυο ανταγωνιστικές αγωνιστικές και μάλλον κάποιους τους ενοχλεί αυτό.

Έχουμε σοβαρό θέμα με τους υπαλλήλους της Λίγκας. Είναι 2,5 μήνες απλήρωτοι. Οι ομάδες μπήκαν στη διαδικασία να ξεκινήσουν. Να είναι βιώσιμη η λίγκα. Πάλι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι ιδιοκτήτες. Για το θέμα με τηλεοπτικό κανάλι, έχουμε κάνει συζητήσεις, είμαστε σε καλό δρόμο ειδικά με κρατικό κανάλι. Εκεί όμως που λέει ο άλλος θα μπω, πάλι διακόπτεται το πρωτάθλημα. Η Nova μας έχει ξεκόψει ότι δε θέλει. Η καλύτερη λύση θα ήταν με τον ΟΤΕ».

Last modified onΤετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep