«Δείγμα από αυτά που θα κάνουν»

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης μίλησε για τη δολοφονική επίθεση στην κλήρωση της Football League και επιτέθηκε στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Συνέντευξη στην ΕΡΤ Σερρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για όσα έγιναν στην κλήρωση της Football League με τη δολοφονική επίθεση αγνώστων. Ο ίδιος τόνισε ότι «δεν υπάρχουν πολλοί που πρέπει να βραβευτούν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ενώ για όσα θλιβερά έγιναν, υποστήριξε: «Είναι ένα δείγμα από αυτά που θα κάνουν και από αυτά που έχουν κάνει και παλαιότερα», χαρακτηρίζοντας τον Βαγγέλη Γραμμένο «αρχηγό των εξυγιαντών».

Συγκεκριμένα, ο Γκιρτζίκης είπε:

«Δεν είδα να το αναδείξει ο κύριος υφυπουργός, το κρατάει θαμμένο. Είναι οι εξυγιαντές με αρχηγό τον κύριο Γραμμένο που κατεβαίνουν να πάρουν τις εκλογές και να κάνουν δεν ξέρω τι. Είναι ένα δείγμα από αυτά που θα κάνουν και από αυτά που έχουν κάνει και παλαιότερα, αλλά και από αυτό που έκαναν προχθές. Γιατί βραβεύτηκε ο Γιώργος Γκιρτζίκης για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Ήθελα να ξέρω, υπάρχουν πολλοί που πρέπει να βραβευτούν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι λίγο υπεροπτικό αλλά το λέω».

Last modified onΤετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2016 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep