Μπαράζ αναβολών στην ΕΕΑ

Αρκετές υποθέσεις «ύποπτων» αγώνων αναβλήθηκαν την Τετάρτη (24/2) στην ΕΕΑ. Αθώοι Ζάκυνθος - Εργοτέλης.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επρόκειτο να εξετάσει την περίπτωση πέντε ύποπτων αγώνων της Football League και συγκεκριμένα τους Κισσαμικός-Εργοτέλης, Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός, Κέρκυρα-Αναγέννηση Καρδίτσας και Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος, αλλά λόγω της αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκαν για την επόμενη συνεδρίαση. Για το μόνο ματς που αποφάνθηκε η ΕΕΑ ήταν το Ζάκυνθος-Εργοτέλης, για το οποίο έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία ως προς τη χειραγώγησή του.

Παράλληλα, αναβολή για την επόμενη συνεδρίαση πήρε και η υπόθεση ανάκλησης του πιστοποιητικού της Παναχαϊκής, γεγονός που δίνει λίγο έξτρα χρόνο στους Πατρινούς να τακτοποιήσουν το ζήτημα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
Αναβολή για επόμενη συνεδρίαση λόγω αποχής των δικηγόρων.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
Η Επιτροπή έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση αυτού του αγώνα.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
Αναβολή για επόμενη συνεδρίαση λόγω αποχής των δικηγόρων.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Αναβολή για επόμενη συνεδρίαση λόγω αποχής των δικηγόρων.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Αναβολή για επόμενη συνεδρίαση λόγω αποχής των δικηγόρων.

- Κλήση σε ακρόαση σε Football League και ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, σχετικά με την ανάκληση του πιστοποιητικού.
Αναβολή για επόμενη συνεδρίαση λόγω αποχής των δικηγόρων.

Last modified onΠέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 10:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep