Συνεδριάζει η διοργανώτρια

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συγκλήθηκε για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

Με ένα από τα κύρια θέματα να είναι η αποχώρηση του Εργοτέλη, αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα θα συνεδριάσει την Πέμπτη (28/1) το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεδριάζει την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 14.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, τα εξής:
1- Ενημέρωση για την πορεία και τις τρέχουσες εξελίξεις του Πρωταθλήματος
2- Αποχώρηση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ από το Πρωτάθλημα 2015-2016
3- Διάφορα Θέματα».

Last modified onΤρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 14:13

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 13:43 Comment Link

    Φροντίστε κύριοι διοικούντες τη football league, να φέρετε προς συζήτηση "Στα άλλα θέματα", διευκόλυνσης ή μάλλον ως συνήθως με κάτι τέτοιες βλαχοπολιτικές δικές σας όπως και των εκάστοτε κυβερνήσεων, αναστολής εφαρμογής των μέτρων που έχετε πάρει και ψηφίσει, για τα αθλητικά σωματεία [συλλόγους] , ήτοι τα λαμόγια που χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους σε παίκτες κλπ, προκειμένου να κάνουν αυτή την [περίοδο μεταγραφές [μέ φέσια συγχρόνως], ή εάν τερματίσουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα φέτος, να πάρουν και θέση στη Super League την επόμενη σεζόν 2016-17, σε αντ΄ίθεση με ό,τι προβλέπει ο Κ.Α.Π. της football league. Να σας προτείνω εγώ κάτι, ώστε να φανείτε δίκαιοι; Ψηφίστε πως όποια σωματεία χάσανε βαθμούς από άλλα που αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν στην πορεία, να πάρουν κι αυτά πίσω τους 3 βαθμούς [εφόσον χάσανε ή ήρθανε ισοπαλία], για να αρθεί κάθε αδικία και να αποδειχθεί εντός γηπέδου, ποιά ομάδα άξιζε να ανέβει. Έχετε βαρίδια; Ιδού η απόδειξη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep