Κατέπεσε η εγγυητική της Παναχαϊκής

Υπομνήματα για τα «ύποπτα» από τις Καλλιθέα, ΑΟ Χανιά.

Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Παναχαϊκής αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (17/12). Παράλληλα προχώρησε σε ακρόαση για τους «ύποπτους» αγώνες Αχαρναϊκός - Καλλιθέα και Εργοτέλης - ΑΟ Χανιά και έδωσε προθεσμία σε Καλλιθέα και Εργοτέλη να καταθέσουν υπομνήματα ως τις 23 Δεκεμβρίου. Υπό διάσκεψη είναι το αίτημα των Γιώργου Αμπάρη, Νίκου Αραμπατζή για κατάπτωση της εγγυητικής της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αιτήσεις των αθλητών Ιωάννη Χλωρού, Λεωνίδα Κυβελίδη, Νικολάου Λουμπαρδέα, Κων/νου Μενδρινού, Κων/νου Κωνσταντινίδη και των τρίτων, Γεωργίου Τάνταρου, Αθανασίου Κωταντούλα, Βασιλικής Διαμαντοπούλου, της εταιρείας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔ/ΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Α.Ε.» και της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε. περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 2005. (εξ αναβολής)
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Αμπάρη και Νικολάου Αραμπατζή περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.
(ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΩΣ 23.12.15 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΩΣ 23.12.15 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep