Συνάντηση με Γκιρτζίκη

Τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη συνάντησε την Τετάρτη (09/12) ο Σπύρος Καλογιάννης.

Συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη είχε την Τετάρτη (09/12) ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Football League, Σπύρος Καλογιάννης. Σε αυτή συζήτησαν σχετικά με την απόφαση αποχής του ΠΣΑΠ, ενώ ο δεύτερος ζήτησε παράταση σχετικά με τη διαδικασία επιτήρησης των ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι η διοργανώτρια υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να γίνει πρώτα επίπληξη και μετά να τιμωρηθούν οι ΠΑΕ με απαγόρευση μεταγραφών.

Φυσικά, στο τραπέζι έπεσαν και τα υπέρογκα πρόστιμα που επιβάλλονται στις ΠΑΕ. Η Football League, άλλωστε, έχει ζητήσει συνάντηση με όλους τους φορείς για να τηρηθεί η αρχή της αναλογικότητας.

Το δελτίο Τύπου της διοργανώτριας:

«Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γ. Γκιρτζίκη, είχε σήμερα ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE κ. Σπ. Καλογιάννης προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Ένωση, και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Μεταξύ άλλων συζήτησαν για την επαπειλούμενη, από τον ΠΣΑΠ, αποχή των ποδοσφαιριστών από τους αγώνες, την διαδικασία επιτήρησης των ομάδων από το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και τις επιβληθείσες ποινές, και τα υπέρογκα πρόστιμα που επιβάλλονται στις ΠΑΕ για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα και των άλλων Κανονισμών».

Last modified onΤετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep