Απαλλαγές... εξπρές

Αθώοι Ερμιονίδα, Παναιγιάλειος, Αχαρναϊκός για τα φερόμενα ως «ύποπτα» παιχνίδια.

Πριν ακόμα κλείσει 24ωρο από τις απολογίες των Αχαρναϊκού, Παναιγιαλείου, Ερμιονίδας ο αθλητικός δικαστής τους απήλλαξε από τις κατηγορίες. Οι τρεις ΠΑΕ είχαν βρεθεί την Τρίτη (14/07) ενώπιόν του για να απολογηθούν για τα ματς των πλέι άουτ και το πρωί της Τετάρτης (15/07) αθωώθηκαν. Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για την επικύρωση της βαθμολογίας, η οποία θα γίνει άμεσα.

To flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρουσίασε την υπερασπιστική γραμμή, τόσο της ομάδας του Μενιδίου, όσο και των Παναιγιαλείου - Ερμιονίδας

Οι αποφάσεις:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 186/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 14.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 187/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 3.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 188/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και την ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 7.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ).

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 11:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep